keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Harjoitukset jatkuu

Suunnitelmissa oli treenata ennen kolmosiin menoa. No, ollaan me jotakin treenattukin. Kylmärannan treenissä sunnuntaina Tiina oli tehnyt mainion radan, jossa leijeröintiä, tiukkoja käännöksiä ja vaikea kepeille vienti. Ennen kaikkea sai miettiä omaa rytmitystä, missä pitää olla milloinkin ja milloin pitää kiireen keskelläkin hidastaa.

Viikko sitten alkoi Salossa ratakurssi, johon osallistun. Alla tän viikkoinen rata, jossa oli monta hyvää kohtaa (joihin p-i-t-ä-ä palata...kröhöm). Ennakointia taas, hyvä hyvä! Keskiön hyppykiemurat oli kinkkisiä, mutta jotenkin sain sujumaan ja sain vinkkiä miten voisin harkata kun on kuitenkin irtoava ja esteitä hakeva koira. Rata: Tiina Jaakkola.

Pihatreenitkin on saatu aloitettua! Koulutuskentän sulamista odotellessa olen pihalla aloittanut projektin "puomi ja häiriöt", siihen sisältyy aika paljon kaikenlaista pientä kivaa :)

Ja kaiken tämän treenin keskellä on aivan parasta huomata kevään etenevän kovaa vauhtia! Eilen iltalenkillä paineltiin pitkin rantoja, koirat juoksi sydämensä kyllyydestä, aurinko laski horisonttiin, joutsenet lipui poukamiin ja meri tuoksui. Ihana kevät!

Ai niin! Melkein unohdin! Jos ei ole taas tarpeeksi kaikennäköisiä asioita hehkutettu, niin hehkutampa vielä vuoden 2013 SM-kisoja. Jos joku ei vielä tiedä, ne järjestetään Kirkkonummella. On sitten kiva käydä katsomassa!

2 kommenttia:

  1. Katsomassa kun te osallistutte :-)))))

    VastaaPoista
  2. Ei. Se ei ole vaihtoehto ollenkaan. Mulla pettää kisahermo jos on kavereita katsomassa. Ainoa vaihtoehto on (jos haluan itse kisata, halustahan se on kiinni eikä mistään muusta ;) ), että kaverit kisaa myös. Jotkut kaverit jopa kahdella koiralla. Onkos siellä jotain kimppakisaa? Hangosta medi- ja maxijoukkueet ainakin kun kerran näin lähellä järkätään.

    VastaaPoista