sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Laatuaikaa Lohjalla

Tänään olimme Lohjalla molempien koirien voimin, laatuaikaa jos mikä. Sepustus omalta osaltani: Ekalla radalla olin tehnyt hullun (?) suunnitelman valssauksesta suoran putken jälkeen, hyppyneliön keskelle, mutta kiirehän siinä tuli ja se typistyi huonoksi takaaleikkaukseksi. Miten niin tykkään valsseista? Eikö niitä voikaan tunkea joka väliin? Muuten meni suht koht suunnitellusti, uskalsin kokeilla ohjauksia ja ennen kaikkea luottaa koiraan ja itseen. Eihän tuo täydellistä ole, mutta teimme parhaamme ja nyt pitää nauttia onnistumisista.

9 kommenttia:

 1. Helpon ja vaivattoman näköistä menoa, niin tässä videolla kuin livenäkin! Jännitin niin mahdottomasti siellä kisoissa teidän puolesta, melkein yhtä paljon kuin omien kasvattien kohdallakin ;) Onnea vielä kerran!

  VastaaPoista
 2. ..loistavaa, mutta miksi sheltin ohjaaja valitsee Pitbullia taustamuzakiksi? Ei vaan tajua. Meillä radat takkuisempia: 2 x hyl. Aika puuhastelua toi meidän aksa Stellan menoon verrattuna :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. uusi yritys ja koiralle oma nimi ;) ja vielä ekalla yrityksellä sain kommentin menee.

  Huikean upeat radat!!!!Isot onnittelut sinulle ja Stellalle <3

  VastaaPoista
 5. Onnittelut! Kyl te etenette lujaa eteenpäin. Vuoden 2013 MM:t on Etelä-Afrikassta muuten...

  Todellakaan ei ole paikkaa mihin Sanna ei tahdo tehdä valssia ;-)

  Ansakn kuuntelee mielellään Pittbullia, se on loistava.

  VastaaPoista
 6. Jokaisessa sheltissä asuu pieni pitbulli ;)
  Vuoden 2013 medijoukkue on siis selvillä: Stella, Ansa, Goa ja Nonnih. JEEEE :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kannustuksesta ja onnitteluista! Todellakin, ulkonäkö hämää näillä pikku-terriereillä... ;)

  Tiedän kyl Kirsi et MM-kisat 2013 on Etelä-Afrikassa, oot jo tainnu mainita asiasta :D Jos tarviit joskus apua kisakalenterin organisoimisessa, voin auttaa!

  VastaaPoista
 8. Hienoa Sanna. Ekan näinkin livenä ja toi toinen rata oli oikeasti tosi vaikea ... ja te teitte sen !!! Hyvät hermot sulla kun maltat tehdä kontaktit noin huolellisesti. Tässä on vielä hyvin aikaa kerätä ne nollat 2012 SM-kisoihinkin ; )

  VastaaPoista
 9. Tänään mietiskelin juuri aamulenkillä, että käyn nyt vielä yhdet kisat joihin olen ilmonnut ja sitten täytyy ihan oikeesti tehdä kunnon treenisuunnitelma taas. Vähän lipsunut tää treenaaminen kun on näitä kisoja ollut. Ajattelin mietiskellä kolmosen ratoja ihan paperilta, vahvistaa muutamia tekniikoita ja ohjauskuvioita, kyllä taitotasoa täytyy saada korkeammalle ennen kuin lähden koheltamaan kolmosiin. Kyllähän se on ihan realismia se kolmosiin nousu ennemmin tai myöhemmin, mutta SM-kisat jää kyllä hamaan tulevaisuuteen. Ens vuonna voikin olla jo aika liuta hankolaisia osallistumassa!

  VastaaPoista