torstai 22. maaliskuuta 2012

Paras ja kaunein koira

Sehän mulla on. Ihan saletisti. Kauhunsekaisin tuntein olen Kennelliiton sivuja selaillut...kai se on pakko joskus saada pois alta...mut ei ihan vielä...josko keväällä tai kesällä...se hyväksytty näyttelytulos! Tästä lähdetään, reeniä reeniä vaan (niin varmaan, edellisenä iltana paniikki päällä) niin saadaan homma pois alta. Asennevamma? Todellakin. Kuravellissä aksaaminenkin on vaan niin paljon houkuttelevampi ajatus. (Tänään meinaan sain pihapuomin kokoisen alueen lumettomaksi pihamaalta, oi siinä oli tekemisen riemua).

3 kommenttia:

  1. Turhaan treenaatte... Meillä meni paljon paremmin, kun en ymmärtänyt mistään mitään. Kunhan juttelin kivojen tyyppien kanssa ja seisoskeltiin nurmella kauniina kesäpäivänä :-)

    VastaaPoista
  2. No olishan se ihan suotavaa että koira osais jotenkuten seisoa...ja jonkun ystävällisen tarviin kehänlaidalle laittaa (nuo harvat) karvat kuosiin ni kaippa sitä pärjää :) Yritin kyllä Kaitsulle tätä näyttelypuolta, mutta ei se oikeen innostunut, sääli.

    VastaaPoista
  3. Minä osaankin ihan nähdä kuin Kaitsu menee näyttelykehässä ;)))). Silloin kuin käytiin Lilon kanssa niin oli siinäkin omat hauskat/huonot puolensa. Ainakin kun tuomari sanoi että " taitaa olla sekarotuinen tai ehkä sittenkin Lagotto. " ja kaikkihan tykkää omasta karvakuonosta eniten.

    VastaaPoista