lauantai 30. maaliskuuta 2013

Kenraaliharjoitukset

Itsekin koirablogin pitäjänä voin varmaan sanoa ajatukseni ääneen. Koirablogit nyt vaan ovat tylsempiä kuin teknologiablogit. Piskien edesottamuksista jaaritellaan helposti ummet ja lammet ja tärkein pääseekin helposti unohtumaan. Tekniikka.

Kömpelöllä aasinsillalla pohjustan jokaisen koirabloggaajan pakkoinvestointia:"iPad Camera Connection Kittiä". Tuolla applemaisen ylihintaisella pömpelillä digikameran tai muistikortin saa helposti täppäriin kiinni ja sen jälkeen videot muokkautuvat kuin itsestään iMovie appsin avulla. Tämän tekstin videot on väsätty pelkällä iMoviella.






Siinä missä muutaman vuoden vanha Thinkpad (huomaa varsin hieno läppäritarra)nikottelee vähän tarkempien videotiedostojen kanssa niin iPad pyörittää videot sulavasti.Voisipa vaan tuolla täppärillä kirjoittaa sulavasti niin blogin päivitys hoituisi jatkossa pelkän blogger -apsin kautta. Vielä kun sitä asiaakin olisi...

Asianvierestä oikeille raiteille. Alla yhteisistä treeneistä videokoosteet. Parhaassa seurassa tai jotain sinnepäin.









3 kommenttia:

  1. Kerrankin Kain tekniikkapläjäyksessä oli tuttuja sanoja. Luen juuri loppusuoraa Jobsin elämästä ja urasta. Hieno mies! Jos eläis niin palkattas meille opettaan tavoitteisiin pääsyä. Porukkaan kelpais vain A-luokan tyypit ja nekin olis koko ajan varpaillaan.

    Noista ekan videon kommenteista voi joutua perhemiitinkiin. Mutta teillä nyt koko päivä aikaa ruotia agilityä ja elämää. Kai näin pyhinä joitain junia tulee, jos tunnelma kuumenee liikaa. Nauttikaa päivästä :-)

    VastaaPoista
  2. En ole elämänkertaa vielä lukenut mutta eikös toi Jobs ollut esimiehenä aika vmäinen kiukuttelija? Ihanteellinen aksavalmentaja siis :)

    VastaaPoista
  3. Juuri sellainen ja menestystä piti täysin omana ansionaan :-)

    VastaaPoista