torstai 26. huhtikuuta 2012

Juoksua, jumppaa ja jotakin muuta

Juoksun myötä aksailut jää ainakin hitusen vähemmälle. Kokeiltiin sitten aamulla jotakin muuta. Stella hierottiin vasta ja kyllähän niitä pikku jumeja oli vähän siellä ja täällä, ihmekös tuo. Tää kevät on treenailtu ja kisattukin aktiivisesti ja kyllähän nuo nelijalkaiset ihan kotioloissakin toisiaan jyräävät välillä aika lahjakkaasti. Kaivoin siis tuon tasapainotyynyn esille josko sen kanssa treenailis jotakin temppuja. Ainakin Stella joutuu tuossa kroppaansa käyttämään, varmasti siis ihan pätevä kapistus!

Sitten aloitin myös näyttelytreenin, hyvä minä! Reilu viikko aikaa kehädebyyttiin. Vähän kun hioo tuota misseilyä niin eiköhän se oo siinä ;) Hitusen enempi vauhtia tuohon liikkeeseen ja hihna kaulaan ja kroppaa pidemmäksi ja muut kivat (poika)koirat siihen häiriöksi niin hyvä tulloo! Ja koira pitää muistaa pestä! Omaakin ulkoista habitusta voisi tietty yrittää päivittää! Mulla on kyllä aika hatara käsitys siitä mitä ja miten siellä kehässä tehdään, mutta jos koira osaa ravata, seisoa (myös pöydällä...) ja antaa kopeloida niin lopuista selviää varmaan paikan päällä silleen joukkoon sulautumalla ja muista mallia katsomalla. Mulle riittää se, että tuo sheltiksi tunnistetaan, joten uskon että siihen vaadittava meriitti ennemmin tai myöhemmin kehästä saadaan ilman järkyttäviä ponnisteluja.

Erityismaininta vielä pätevälle kuvauskaksikolle!

1 kommentti:

  1. Videon perusteella tuomarin tulis antaa teille kehässä ... ööh ... hmm ... mikä se väri nyt olikaan ... No te ootte parhaita :-)

    Ihana tuo "pikkukai" joka tepasteli kädet selän takana. Isänsä eleitä havaittavissa ;-)

    Ainakaan eilen juoksu ei haitannut Ansan vauhtia treeneissä. Puomilla housut nipisteli...

    VastaaPoista