maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pitkä maanantai




Ensin epikset Karjaalla (jonne ei alunperin edes pitänyt lähteä. Onneksi on isovanhemmat jotka vievät lapset puistoon niin vanhemmat pääsee hurvittelemaan.) Opittavaa sieltä: 1) lähtötilanne. Leikkasin videosta 25s pois, jonka käytin siihen että sain Stellan istumaan startissa. Tuppaa nousemaan ja se hiipiminen on vain ajan kysymys. 2) Mistä koira ponnistaa ja mihin laskeutuu? Mihin unohtui linjojen ohjaus? Ei mikään ihme että missaa ekan keppivälin kun videota katsoo. Ihan sama moka tapahtui toisessakin startissa.

Sitten kotiin syömään ja happihyppely pihalla haravan varressa. Lapset jatkoi kuravellin keittoa kotipihalla. Parin tunnin päästä suuntana Salon treeni, josta opittavaa: 1) ajoitus yhä aina ja edelleen 2) niisto-sokkari (tätä ei onneksi videolla näy mutta sopii vaihtoehdoksi kahden putken väliselle hypylle) 3) leijeröinti (joka on ihan skitsoa mutta kai se on yritettävä).

Mukava treenipäivä siis jälleen kerran ja nyt testattiin sekä oma että Stellan yhden päivän turnauskestävyyskin. Tankata pitää, niin molemmat jaksaa! Nyt lepoa ja sitten täsmätreeniä jota taas on ihan riittämiin...

3 kommenttia:

  1. Leijeröinti on hieno keksintö, verrattavissa tulen ja hehkulampun keksimiseen! Hyvin te jaksoitte näköjään kokopäivän :-)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut teille Karjaan! Stellallahan on ollutkin jonkin aikaa tuo pepun nouseminen lähtö tilanteessa. Mutta hieno vauhti sillä on! Ja hyvin jaksoitte tosiaan koko päivän ja jopa minun kohellus ja käkättävän seuran :)) Ja Eikö ole hyvä kun ei vielä osaa kaikkea, niin silloin tietää että aina oppii jotain uutta ;) Leijeröinti on tosiaan hauskaa. Olen vain niin tyhmä etten tajua mitä tekemistä tulen ja hehkulampun keksimisessä.

    VastaaPoista
  3. unohtui sana alusta Karjaan "kisoista"

    VastaaPoista