sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Rauma Show 6.5

Oi joi. Mikä ihme siinä on, ettei kertaakaan ole ehtinyt mätsäriin tai seisomista ei ole koskaan treenattu? Että kaksi päivää ennen pitää kaikki opettaa? Koiran peseminenkin jäi viimeiseen iltaan. Rauma tuli koettua ihan sen takia, että näkisin Eijan ja Harrin (Stellan kasvattajat) ja siellä oli tuomarina puolalainen naisihminen, jonka ihan vaan mututuntumalla ajattelin arvostavan tällaistä sporttisempaa tyyppiä. Omissa mielikuvissa kaikki idän koirat on pitkiä ja laihoja ja juoksee kovaa siellä aroilla. Eri asia sitten missä Puola on...Niin, ja ultimate-tavoitehan oli se harrastushyvän saaminen, joka vapauttaisi meidät jatkossa kaikista näyttelyvelvotteista jos niin haluamme. Ilman paineita suuntasimme siis suoraan avoimeen luokkaan kaikkien kehäkettujen kanssa, mutta ajattelin että katson vaan mitä ne edellä tekee ja silleen.

Stellallahan oli heti alkuun mielessä vaan aksa ja pojat niinkuin nyt kunnon neitosella kuuluu ollakin kun on juoksukin otollisella mallilla. Tunti kun pällisteltiin niin Stella tajus että täällä ei nyt mennäkään esteitä vaan jotakin ihan muuta. Pojatkin poistu kehästä ja useimmat kehän laidaltakin niin vinkuminenkin laantui. Stella kyllä ihastui vähän sellaseen komeeseen trikkiin ja kun se poistui, niin vierestä löytyi aikas pähee soopeli joka kans iski silmää takaisin. No mutta meillä oli tärkeetäkin tekemistä eli näyttelyhihna paikoilleen ja kutrit (muahhahhaa) kuosiin ja baanalle!

Tässäpä arvostelu:
Rauma Show 6.5.2012 Halivaaran Kevään Tuline Flicka
Langer kopf. In der krenze der grusse. Ich winsche mehr unterkiefer. Bisscher steil in front. Korrekter brust. Korrekter hinter. Mittellanger haar in gute qualität. Dünne knochen. Läuft gut.
AVO EH / Tuomari Ezblieta Chwalibog,  Puola

Oma saksantaito erittäin huono, yhteistyössä google translatorin kanssa tuossa sanotaan ehkä jotakin tällaista:  (jos joku osaa oikeesti saksaa, on velvollisuus oikaista)
"Pitkä pää. Koko sallitun rajoilla. Toivoisin lisää alaleukaa. Hiukan jyrkkä edestä. Oikeanlainen rintakehä. Oikeanlainen takaosa. Hyvänlaatuinen keskipitkä turkki. Kevyt luusto. Menee hyvin." 

Eli se siitä sitten! Jos höntsittää niin Karjaalla voisi kesällä piipahtaa, mutta päivä kehäkettuna (se meni oikeesti aika hyvin...) riittää pitkäksi aikaa. Kiitos Rauma! Kiitos Puola!







6 kommenttia:

  1. Puola -tuo maissipeltojen ja hyvien tuomareiden luvattu maa ;) Toivomme Ansalle myös ymmärrystä Puolan suunnasta kesäkuussa.

    Onnea ErittäinHyvästä tuloksesta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Puolalla on jos ei nyt aina niin ainakin tämän päivän iso paikka mun sydämessä!

    VastaaPoista
  3. Kuvien perusteella epäilisin paria kokeneiksi kehän kiertäjiksi ;-) Mähän niitä osaan arvioida... Sähän jopa seisotat Stellaa ettekä tähyile aksarataa lähimaastosta. Onnea huisista suorituksesta. Karjaalla olis hyvä laittaa Hangon sheltit jonkimoiseen järjestykseen. Haaste esitetty ;-)Toivon todellakin Salon tuomarin olevan armollinen.

    VastaaPoista
  4. Älä Kirsi yllytä, Saloonkin ehtii vielä ilmota... ;)

    VastaaPoista
  5. Saloon tulemalla asia on nopeammin ratkaistu ja uusinta Karjaalla, jos jotain jää hampaankoloon ;-) Saloon vois yhdistää shoppailun. Mä voin ajaa ja kantaa kassit...

    VastaaPoista
  6. Mulla rupee kyl ikä painaa kun enää ei jaksa oikeen kisamatkoilla shoppailla. Myllyt ja Plantagenit vaan vilahti ohi, Plantagen kyl kirpas mutkun ei jaksanut. Aika paha! 500km ajoa yhteensä ja hyvä kun jaksoi välissä ABC:lle raahautua. Mutta kaikki oli tuon pienen sinisen nauhan arvoista!

    VastaaPoista