maanantai 23. huhtikuuta 2012

Frida kolmosiin

A-rata sij.3 0rv aika: +0,32
B-rata sij.3 0rv aika: -0,33 SERT

Sunnuntain starteissa ei ehkä tyylipisteitä ropissut mutta väliäkös tuolla, luokkanousuhan se on mikä merkitsee. Fridasta olen tosi ylpeä, hienoa että vihdoin liityttiin kolmosissa kisaavien springerien kasvavaan joukkoon.

Kolmosissa täytyykin lähteä keksimään pyörää uudestaan. Mistä löydetään motivaatio ja sopivat tavoitteet kun rima varmaankin nousee aika tavalla? Haaveena olisi, että jäljellä olevien muutaman kisavuoden aikana saataisiin paketti siihen kuntoon, että nollaa voisi lähteä realistisesti tavoittelemaan radalta kuin radalta. Hirveästi löytyy kehitettävää jo ihan perustekniikasta ja estevarmuudesta lähtien. Asiaa ei helpota yhtään hirvittävä hermopaine siitä, että Frida saattaa lähteä jonkun toisen mukaan kisoihin -tälläinen uhkaus on heitetty ilmaan. Walspat kun ovat kysyttyjä agilitytykkejä.Kiitokset videon kuvaajalle! Valitettavasti A-radan lataaminen bloggeriin keskeytyi "sisältää liian jäätävää materiaalia" virhe -ilmoitukseen...

7 kommenttia:

 1. Onnea Onnea!! Laitoikin jo FB:n kautta Kaitsulle terveiset, että nyt teillä on jo SM-joukkue kasassa ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Kai ja Frida :-) Jos Fridan lähtee toisen mukaan tavoittelemaan mainetta ja kunnioaa voit sä varmasti samassa hengessä kisata sen pikkumustan kanssa ;-)

  VastaaPoista
 3. Kirsi hei, täähän toimii paremmin kuin hyvin. Pieni uhkaus ilmaan niin saadaan Kaitsu yrittämään tosissaan! Se on saanut nyt ihan tarpeeksi lööpailla!

  VastaaPoista
 4. Mä olen monesti maininnut niistä lisävarusteista, joita voitas käyttää radanreunalta ;-)Mulla olis tarjota vielä yks engspa Kaille... Veis samalla molempia kaikkien eväitä syövien ratatoimitsijoiden ja ystävällisesti hymyilevien tuomareiden ohi.

  VastaaPoista
 5. Suuret onnitelut teille! Huimaa, että olette jo kolmosissa.

  VastaaPoista
 6. Kiitokset kaikille onnitteluista! Pienten paimenkoirien omistajille täytyy sanoa ettei mistään asennevammasta ole kysymys, me tehdään asiat vaan vähän omaan tahtiin. Vetoan kiistattomiin tutkimustuloksiin joiden mukaan "ihmiset valitsevat omaa persoonaansa heijastavan koirarodun" (http://tinyurl.com/7cgm69z)

  Mirva: Jyväskylä on tosi kaukana mutta ensivuoden kisat ovatkin eri asia. Pitäisikö alkaa pohtimaan jo valintakriteerejä :)

  VastaaPoista
 7. Tuon tutkimuksen perusteella (pienenpaimenkoiran, joka ei millään tavalla liity Kain kommenttiin, ja spanielin omistajana) mulla on bibolaarinen häiriö tai dissosiatiivinen identiteettihäiriö :-))))

  VastaaPoista