tiistai 3. toukokuuta 2011

Pihahommia

Loma alkoi ja sen myötä kylmyys. Jes. Pihahommia on kuitenkin saatu ihan kiitettävästi tehtyä, tosin eilen paljastui koirien uusin intohimo, tuollaista asiaan omistautumista en muista vähään aikaan nähneeni. Stella, joka yleensä AINA tulee kutsuttaessa, oli menettänyt täysin korvansa eikä Fridaa näkynyt mailla halmeilla. Toinen oli norjanangervopensaassa ja toinen maastoutuneena kukkapenkkiin. Ahne koira on ihan jees, mutta rajansa kaikella. Uusin intohimo on siis:
Stella ainakin oli nauttinut kanankakka+merileväyhdistelmästä siinä määrin, että vatsa toimi aika reippaasti ja illalla saimme aromit myös olohuoneeseen oksennuksen muodossa. Eikä se tuosta ainakaan mitään oppinut tai oppi se sen, mistä tuota herkkua löytää ja nyt ensimmäisenä suuntaa tsekkaamaan kukkapenkit. Itse viisastuin siinä määrin, että jatkossa tämä valmiste vain ja ainoastaan kasteluveteen liotettuna.

Pihahommien lomassa ollaan otettu vähän keppejä taas. Ihan kivasti sujuu, alussa on yksi verkko ja kuja on aika kapea. Hallilla olikin pientä hakemista 12 kepillä, Stella selkeesti ihmetteli kun piti jatkaakin pujottelua (kotona 6 keppiä). Suunnitelmissa onkin jatkaa hallikautta yhteisten treenien merkeissä ja käydä silloin tällöin omatoimisesti, hallin kepit kun saa kujalle ja jossain välissä kun keinua aletaan treenaamaan niin keinun saa matalammaksi.

1 kommentti:

  1. Hienosti menee kepit. Ainut ongelma tulee kun juokset palkkaamaan itse (tiedän että hankala tilanne kun yksin treenaa) on ettet pysty harjoittelee irtoamista. nyt tottuu kun juokset siinä mukana ja kumarrut vielä siinä. kokeille että palkkaat seuraavalla esteellä (jos ei ole apuria) ja heität lelun ja sitten kun tulee niin vedät sen lelun kanssa. Tai sitten teet valssin tai persjätön siinä keppien edessä ja vippaat sitten salaa sen lelun. Siinä tulee harjoiteltua vedätystä samalla kun menet Stellan ohi. Olisi aika tärkeetä nyt harjoitella sitä että pystyt irtoo sivulle päin ja Stella jatkaa keppejä.

    VastaaPoista