keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Koukussa

Elinan treeneihin! Tänään oli viimeinen kerta tekniikkakurssista, aiheena twisti ja pakkovalssi. Pakkovalssi meni ihan kivasti, twistissä olin auttamattoman myöhässä, täytyypä treenailla ihan ilman koiraa ensin, jotta on oikeessa paikassa oikeeseen aikaan. Tältä kurssilta jäi kyllä tosi paljon hihanvarteen, ja niinhän se on että nälkä kasvaa syödessä. Pääsin mukaan marras-joulukuun mölliratakurssille, jossa tarkoitus treenailla ratakokonaisuuksia helpohkoilla (1lk) radoilla. Voi jos vain nuo koulutukset olisi hiukan lähempänä, nyt on ollut vielä ihan kiva ajella (ihmettelen kyllä sataako Salon seudulla kaatamalla aina keskiviikkoisin...) mutta pimeys ja liukkaus ei ole yhtään kiva yhdistelmä. Itsesuojeluvaisto lähestyvine joulukiireineen nosti päätään (lompakkokin huutaa pian hoosiannaa) ja sainkin sumplittua treenit niin, että osallistun vaan kolmeen kertaan. Jes! Jospa sitten ensi vuonna virallisiin uskaltautuisin, aika näyttää ollaanko valmiita.

Kylmenevät syysilmat saivat ajattelemaan myös Stellan lihashuoltoa. Aikani pähkäilin ja nyt tilauksessa on BoT:n verkkoloimi. Valitettavsti koira puuttuu kuvasta:

Tarvittaessa tuohon voi sitten iskeä jo kaapissa olevan Hurtan manttelin päälle, kerrospukeutumista koirallekin. Fridallahan on se paksumpi versio, ja on vaikuttanut hyvältä vermeeltä. Verkkoloimi on kuitenkin pehmeämpi ja kuulemma istuu luikulle pienelle koiralle paremmin. Postia odotellessa :)

1 kommentti:

  1. Kun kusti polkenut loimen niin tutustuisin mieluusti. Ansalle etsinnässä samantyyppistä varustetta.

    VastaaPoista