sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Karjaan kisat

Sanna: Epävirallinen klubitaisto Hanko-Raasepori-Siuntio. Yhteispisteissä Hanko 24p, Raasepori 22p ja Siuntio 6p. Hieno päivä hankolaiselle agilityurheilulle :) Kisanomaista treeniä ja epiksiä pitäisi jostain haalia, koska ei se ihan selkäytimestä vielä tule...



Kai: Mukavat kisat. Ongelmat jokseenkin samat kuin yleensäkin. Hidas keinu ja kontaktien dilemmaan ei ole vielä löytynyt vastausta. Ekalla radalla yritin A:lla saada Fridan hakemaan on-offia ja jättäydyin taakse. Frida kuitenkin juoksi A:n läpi eikä edes yrittänyt pysähtyä. Uusiks meni. Tokalla radalla Frida sentään osoitti vähän hidastamisen merkkejä ja ehdin huutamaan jatka -käskyn. Kattellaan mitä johdonmukaisuuden edistämiseksi voisi tehdä... Pääasia kuitenkin, että Frida tuntui nauttivan ja se oli oma walspamainen itsensä. Hyvää fiilistä ei pienet ongelmat saati Lady GaGan pakkokuuntelu automatkalla latista.

3 kommenttia:

  1. Eikä Kaillakaan hassummin mennyt. Frida teki haluttua asiaa koko radan eikä omiaan :-) Onko Lady GaGalta kertoa lempikipaletta?

    VastaaPoista
  2. "Lady Gagan pakkokuuntelu" -se oli 1 biisi!!!! Seuraavalla kerralla molemmille omat kuulokkeet...

    VastaaPoista