tiistai 21. kesäkuuta 2011

Keppejä

Keppien tehotreeni on alkanut. Fridalle on ehdollistettu, että 12 kepin onnistunutta suoritusta seuraa tavallista parempi makupala ja aina ahne walspa on nopeasti sisäistänyt tuon. Keppien päässä on namikuppi johon ohjaaja pudottaa namin kun suoritus meni putkeen. Kiirehän tuossa meinaa tulla, avustajan kanssa tietty helpompaa. Frida lukee ohjaajaa liiankin hyvin kepeillä ja pienikin käden liike tms. saa suorituksen katkeamaan. Namikuppia kohti luoviessaan Frida ei mielestäni niin paljoa hätkähdä ohjaajan muuveista. Hyvältä siis näyttää.

Seuran kanssa sovimme leikkimielisestä irtoamiskisasta kepeille. Kenen koira irtoaa kauimpaa kepeille kerää muiden rahat. Provosoidaan kanssakilpailijoita videolla. Tavallisella pokkarikameralla ei saa kuvattua noin pitkälle, kepithän ovat jossain siellä taivaanrannassa, mutta onneksi sain kahden kameran kuvaa yhdistämällä selkeän esityksen meidän kyvyistä. Umpikulma siis sujuu, toivottavasti saadaan treenattua avokulma samalle mallille.

4 kommenttia:

  1. Haa, haa, varsinainen spielberg noiden kuvakulmien kanssa. Odottakaan vaan kun Binkan juoksut loppuu niin päästää videoimaan meidän veto. Voi olla että kenttä ei enää riitä, portin toiselta puolen lähdetään ... ; )

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava idea tuo irtoamiskisa! Pitääkin heti ehdottaa omalle treeniryhmälle samaa ;) Minkässuuruiset panokset teillä on kisassa?

    Fridahan irtoaa jo todella kaukaa, hyvin on treeni tuottanut tulosta. Pitääpä itsekin ens kerralla treeneissä koittaa, miten pitkältä koira irtoaa kepeille ja vielä niin, että aloittaisi oikein ja pujottelisi loppuun..

    VastaaPoista
  3. Mä en edes kuvaa ja laita blogiin, muut luovuttais ja lakkais treenaamasta ;-)

    VastaaPoista
  4. Täydellisen irtoamisen takana on johdonmukainen harjoitus, useat toistot ja estehakuinen koira. Tai vaihtoehtoisesti sitten Magix Movie Edit Pro 15 plus ja liikaa vapaa-aikaa tuon kanssa kikkailuun.

    Meillä on kympin panos kisassa. Onko tuo nyt sitten enää kovinkaan leikkimielistä mutta ainakin motivoi treenaamaan. Etäisyyden ohella tuota keppien nopeutta pitäisi saada myös kohennettua. Frida ei ole mikään raketti mutta toivottavasti namikuppi antaa tuolle lisää vauhtia. Jos ei anna niin Magixillä voi myös nopeuttaa videota :)

    VastaaPoista