torstai 30. kesäkuuta 2011

Keinuangsti

Oon tullut siihen tulokseen, että keinun opetus on ihan liian monimutkaista. Kaikki muut esteet on olleet kivoja opettaa, mutta en vaan saa selkoa miten tuon keinun oikein opettais. Liian monta vaihetta! No, aloitin kuitenkin. Stella on jo aiemmin saanut juosta keinun päähän ja se on nostettu sieltä pois, samoin on yritetty tehdä liikkuvasta alustasta kiva juttu. Nyt paja valmisti pikkukeinun pihamaalle ja päästiin Stellan kans testaamaan kapinetta.




Lämpimien ilmojen myötä on koirat päässet pulikoimaan lähes joka päivä. Sillä seurauksella että Frida on saikulla, alkoi ontumaan takajalkaa ja jonkunnäköistä hotspottia siellä varpaiden välissä taitaa olla. Sakset suihkien lähti tassukarvat, katsellaan nyt jos kotikonstein helpottuis. Tyytyväisenä tuo näyttää portinpielen varjossa makoilevan.

Jotain hyvääkin terveysrintamalla: Stellan virallinen lonkka- ja kyynärlausunto tuli Kennelliitosta, lonkat siis A/A ja kyynärät 0/0. Jippii!



4 kommenttia:

  1. Hyvinhän teidän keinutreeni lähtenyt sujumaan, ihana toi pikkukeinu :)

    Ootko meinannut opettaa myös keinulle 2on-2off vai mennä sen ihan vaan ns. juoksuna? Ja miten oot treenannut liikkuvaa alustaa mukavaksi?

    VastaaPoista
  2. Hyvin näyttää sujuvan pikkukeinun kanssa. Eihän kaikkea tarvitse saada ihan helpolla ;-)

    VastaaPoista
  3. Meinaan ainakin näillä näkymin myös keinulle ottaa 2on-2off pysäytyksen. Haluun pysäytyskontaktit ja siinä kriteerin asettaminen on mulle helpompaa. Mietin kyllä pysäytystä alastulollakin, oisko turvallisempaa, mutta vaiheittain kun tän opettaa niin toivottavasti onnistuu.

    Liikkuvalle alustalle menoa oon vaan sheipannut naksuttimen kanssa. Esim Lidlin matalat pahvilaatikot väärinpäin on vallan mainioita liikkuvia alustoja ja mm. taaperokärryyn (laatikko neljällä pyörällä) Stella menee mielellään. Joskus opetin sen myös soittamaan lasten leikkipianoa (tuottamaan ääntä), täytyis kokeilla muistaako se sen vielä.

    VastaaPoista
  4. Onnea hyvistä terveystuloksista, hienoja uutisia! :)

    VastaaPoista