maanantai 21. lokakuuta 2013

Se perinteinen

Kisatulos meinaan. Nolla ja hylly. Se tuppaa olemaan joko tai. Teen lyhyen kisaraportin, koska läppärin näppäimistö on rikki ja kirjoittaminen vaatii suuria ponnistuksia. Asiaan.

Janakkalaan asti piti matkata, koska siellä ratkottiin springerimestaruudet ja Fridakin oli ns. tulessa. Heillä meni tosi kivasti, vaikka mestaruus jäikin saavuttamatta. Meillä taas, no, aika keskinkertaista. Eka rata oli mukava ja sujuva, yksi vastakäännös jäi tekemättä mutta ei sen niin väliäkään siinä kohtaa. Tulos 2/36. Toka rata oli hyvinkin perinteistä menoa. Meidän hyllyt tulee joko ansaesteille irtoamisesta tai siitä etten ohjaa jokaista estettä. Alku olisi Stellan kanssa vaatinut voimakkaampaa vekkiä tai jopa vastakäännöstä. Treenilistalle taas myös lähdössä pysyminen ja hitaammat vapautukset kontakteilta, huomaa, että ollaan viime aikoina nopsasti vapauteltu. Tästä siis se perinteinen hylly.



1 kommentti:

  1. Saivarrellaan hyllykohtaa... Kyllähän sun katse ja jalat näyttää suoraan eteenpäin. Kohdassa 0:15 se näkyy hyvin ja siinä Stella jo lukinnut suoraan edessä olevan hypyn. Mielenkiintoista kuulla, miten sen saat sujumaan treeneissä. Hyviä ratoja silti!

    VastaaPoista