tiistai 1. lokakuuta 2013

Nollavoitto ja kelpo menoa

Sunnuntaina kisattiin Vantaalla HSKH:n kisoissa kolme starttia. Kivat radat ja sujuvaa menoa. Herralan hyppiksellä tylsä kielto kohdassa jossa lähetin hypylle ja menin valssilla vastaanottamaan seuraavalle, oli varmaan ajoitus hiukan pielessä. Toka rata oli myös Herralan, agirata jossa aloitus kinkkinen A-putkierotteluineen. Ihan kelpo rata, kärjestä jäätiin muistaakseni pari sekuntia. Tein muutaman niisto-sokkarin, joka ei aina ehkä ole se nopein ratkaisu ja pysäytyskontakteilla jäädään kyllä nopeimmille. Kolmas rata oli Muotkan agirata, ainakin yksi kaarros valui ihan törkeesti: keppien jälkeen 90asteen kulmassa kolme hyppyä, joiden jälkeen olin suunnitellut jaakotuksen. En ollut ihan siellä missä piti, joten jaakotuksesta tuli ihan kammottava ennakoiva valssi ja seuraavaksi jouduinkin leikkaamaan putkella... No, tästä huolimatta sijoitus 1/31 etenemällä 4,55m/s.

Nyt on aika tiukka treeni- ja kisakausi meneillään. Perjantaina Tuulian treeneissä muistuteltiin persjättöjä, se on mulle vaan niin vaikeaa, varsinkin kohdissa joissa koira pitää saada kääntymään. Kontakteilla ja kepeillä treenattiin sivuirtoamisia, ja koirahan kesti! Hyvät treenit.

Tänään lähden taas kohti Turkua Janitan treeniin, innolla odotan. Koskaan en ole hänen oppiin vielä päässyt mutta nyt tulee sekin koettua! Ja yöksi kotiin ja huomenna Saloon Leena Piiralle, pikku huolto tähän väliin tekee varmaan ihan terää.

Kisoista ei ole tietenkään videota, mutta katsotaan jos jotain treenipätkää olisi joskus aikaa latailla. Aika haipakkaa mennään, mutta hyvä niin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti