tiistai 1. tammikuuta 2013

Tilastot

Tilastomatematiikka oli mun vahvuus lukion pitkän matikan loputtomassa suossa, niinpä mun on PAKKO tehdä nollaprosenttitilasto (nollat/startit) vuoden 2012 kisoista.

1 luokka: 3/7      42%
2 luokka: 3/6      50%
3 luokka: 7/33    21%

Eli tästä on varaa parantaa! Viikonloppuna kisasin Vantaalla. Kipeenä ei kyllä ihan kantsi kisata, mutta ajatus kotiinjäännistä oli niin tylsä. Kuumeen sain laskemaan ja eikun matkaan. Onneksi Kaitsu tuli mukaan, meni Jumboon shoppaamaan...Stellalla oli hauskaa, mulla myös mutta se viimeinen isku omassa ohjauksessa puuttui. Tulokset HYL+ HYL + 5.  Vitonen tuli kun törmäsin putkeen, kaikkee sitä sattuu ja tapahtuu tässä matkan varrella. Aika olis riittänyt näissä massakisoissa muuten kolmen sakkiin eli eipä tässä auta jäädä murehtimaan. Hyllyt tuli samoista jutuista kuin ennenkin, Stella lähtee mun sivuttaisliikkeeseen herkästi ja ajautuu hypyn ohi ja toinen juttu mikä tarvis muistaa, on pitkä laukka-askel, jos en kerro ajoissa suunnanmuutoksesta niin se voi olla jo myöhäistä.

Tänä vuonna jatketaan harjoituksia, toivotaan terveyttä ja hyviä fiiliksiä! Jotain uuttakin on luvassa, ilmoitin itseni kasvattajan peruskurssille, ihan yleisestä mielenkiinnosta ja tiedonjanosta. Eikä sitä toisaalta tiedä mihin tässä vielä vuosien saatossa innostuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti