maanantai 14. tammikuuta 2013

Namuja prkl!

Pikkuhiljaa saatu taas omat treenit alkuun. Oma angiina, kuopuksen parvorokko ja kaikki muut lenssut vähän hidasti tahtia. Koirat sentään ovat olleet tervenä, Stella kävi hierottavanakin eikä mitään suurempia ongelmia ollut.

Vihdoin ja viimein myös kauan kaivattu namialusta saapui, tulliselvityksenkin jouduin tekemään. Yllätyin tiedosta ettei tullin listoilta löydy tuotetta kauko-ohjattava namialusta koiralle. Pari päivää olen nyt tuota härpäkettä ihastellut, enkä ihan ota selvää onko se uhka vai mahdollisuus. Onhan se ihan pätevä laite, mutta mun reaktiokyky ja se, että koira on signaalin tiellä/tappaa laitteen ahneuksissaan asettaa pieniä haasteita. Jatkossa kun tilaa on enemmän, täytyy laittaa laite kauemmaksi suoritettavasta esteestä. Luukun aukeemisesta kuuluu myös yllättävän kova ääni, mutta eipä se haittaa. Kyllä siitä vielä hyvä tulee!

Kaivoin kamerasta jotain treeniä, mitä on viime aikoina tullut kuvattua. Viimeksi tein keinutreeniä Stellan kanssa ja jo jonkun aikaa onkin pohdinnassa ollut suoritus keinulla. On-off tarvis vahvistusta mutta toisaalta oon miettinyt jätänkö sen kokonaan pois. Saapi nähdä!4 kommenttia:

 1. Hei, hienon näköistä teidän tekeminen. Mistä olet tilannut tuon kauko-ohjattavan namikoneen? CR:llä on ainakin, onko tuo samainen?

  VastaaPoista
 2. Heips, tuo on juurikin CR:n namikone. Ihan veikeä kapistus.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  Googlettelin kauko-ohjattavaa namialustaa ja sitä kautta päädyin lueskelemaan mukavaa blogianne. :)

  Paljonko suurin piirtein oli tullimaksu tuolle namikoneelle? Meillä on vakavaakin vakavammat ostoaikeet. :)

  Terveisin,
  Jenni ja koirat

  VastaaPoista
 4. Heippa!

  En nyt uskalla varmaksi sanoa, mutta olisiko ollut jotain himpun yli 10e. Ei kuitenkaan mitään ihan hirvittäviä summia :) Aikaa meni kyllä muutama viikko...

  VastaaPoista