keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Paluu tauolta

Agilityn suhteen on ollut hiukan matalalentoa. Tai treenaamattomuutta, kolmen viikon tauko pidettiin Stellan kanssa, tekee ihan hyvää sekin välillä.

Tauko Suomen talvesta tekee myös ihan hyvää välillä, Teneriffan aurinko ja lämpö oli ihanaa! Jos koirat olisivat olleet mukana, olis siellä viihtynyt pidempääkin. Toisaalta, koirilla oli aikamoisen luksusoltavat täällä Suomessakin, ihan niinkuin mummilassa perinteisesti kuuluukin... Hotellin takapihalla ihan meren äärellä oli jopa ruohokenttä, siellä olis hyvin pystynyt treenaamaankin. Ihan yhtä pehmyt ruohomatto kuin meidän pihallakin heinäkuussa kahden hellepäivän jälkeen.Tauon jälkeen ollaan ehditty Elinan treeneihin. Rata oli kiva, ihan perusohjausta mutta kuinka sekin voi olla joskus vaikeaa...Lähinnä valssit, persjätöt, linjaukset...valuu valuu valuu mutta minkäs teet :) Palaute kuitenkin rakentavan positiivista, mulla on hyvin koulutettu koira, luota siihen ja tee täysillä! Pois omalta mukavuusalueelta, isoille kentille paahtamaan. Tässä kohtaa voi sponsorit ilmoittautua. Tykkään kyllä kovin Elinan treeneistä, toivottavasti jatkoa seuraa.

Treenirintamalle odottelen uutta lelua. Pääsen hifistelemään! Tilasin kauko-ohjattavan namialustan, ja toivoavasti sillä ratkeaisi yksintreenaamisen ja etupalkan vaikea yhtälö. Saa nähdä, joko se on parasta ikinä tai sitten joku onneton lelu.
 http://www.cleanrun.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2139&ParentCat=133

Kisoihinkin on ilmoittauduttu. Tauon aikana oon miettinyt vähän suunnitelmia, ja toisaalta kulunutta vuotta. Ainahan voi tavoitella kuuta taivaalta, mutta uskallan sanoa, että tää vuosi on ollut meille todella hyvä. Aloitettiin kisaamaan 14.1 ja 11.3 noustiin kolmosiin. Nyt on saatu sekä agi- että hyppyvaliokello käyntiin ja arvokisanollista puuttuu tuplanolla. Ja jos se jää saamatta, maailma ei siihen kaadu. Mulla on hieno koira, luotan siihen ja yritän tehdä oman osuuteni, täysillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti