torstai 20. joulukuuta 2012

Loishäätö ajatusmatoon?

Hyvinkää 16.12 medi3

C agirata HYL. Keinulla kielto, kepeillä kakkosvälistä sisään ja hyppy väärinpäin. Mulla on joku trauma tuosta Hyvinkään keinusta. Nyt jarrutin Stellaa voimakkaasti ennen keinua, mielestäni oli liikaa vauhtia ja ajttelin ettei tule lentokeinua. Ja kappas vaan, kielto. Mun mielestä tuo keinu on jotenkin liukas? Stellalla ainakin liusuu ja lipsuu ja kynnet ikävästi rapisee. Kepeillä vein rohkeasti poispäinkäännöllä sisään ja sehän kostautui. Hankalia avokulmia tarvis treenata enemmän. Hylly tuli ihan perinteisessä kohtaa, oma liike vei ohi hypyn ja Stella meni väärältä puolen.

D agirata 0 -10,14 sij. 2/40. Hyvä rata, jossa ainakin parissa kohtaa olisi ollut nipistettävissä muutama kymmenys.

E hyppyrata HYL. Ennen loppusuoraa vahdikas pätkä, jossa piti mennä U-putkeen, Stellapa nappasi edessä häämöttävän hypyn jota en ollenkaan ollut pistänyt merkille. Muuten hyvää menoa.

Oma ajatusmato pitäis nyt saada häädettyä. Jos laittais strongholdit omaan niskaan? Mun mielestä agilityssä on parasta se fiilis, oma vahva suoritus yhdessä koiran kanssa. Täysillä tekeminen ja keskittyminen hetkeen. Nyt pelottavan usein mieleen punkee ajatus puuttuvasta tuplanollasta. Läheltä liippaa mutta ei sittenkään. Olisin halunnut sen pois "päiväjärjestyksestä", mutta tuloksellisesti se on nyt se puuttuva pala. Yritän olla realistinen ja ymmärtää että se tulee kokemuksen myötä ihan varmasti, ja mitä sitten jos ei tulekaan? Ei me oltais näillä räpellyksillä valmiitakaan isoihin kisoihin. Mikään ei kuitenkaan ole treeneissä tai kisoissa muuttunut, homma on hauskaa ja varmasti molemmat nautitaan! Olen saanut itseni aika hyvin irti näistä tulostavoitteista ja ehkä siksi nää ajatukset aiheuttaa pienimuotoista angstia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti