torstai 24. toukokuuta 2012

Random aksaa


Random aksa on sitä, että viskoo pihalle muutaman esteen tai osan niistä ja sitten vaan ohjailee. Nopeesti mietittynä sain ympättyä yhteen hiukka sylkkäriä, poispäinkäännöstä (joka oli täysin unohtunut), merkkausta ja taaksejäämistä kontaktilla. Piha vois kyllä olla muutaman neliön suurempi mutta minkäs teet. Oi että mä tykkään Stellan asenteesta, tuo kyttäys ja korvien asento ennen lähtölupaa jo tekee tästä kaikesta niin hauskaa. (Varastelusta ei sitten kannata mitään puhuakaan.)

Aika hiljaiseloa tässä muuten on vietelty, pihaa kuopsuteltu ja koirat taas löytäneet vanhan suosikkinsa, Biolanin kanankakka + merilevärakeet. Pysyvätpähän kiireisinä kun mä niitä piilottelen ja koirat kimpassa kaivaa rae kerrallaan niitä ylös. Piti meidän alkuviikosta epiksiinkin mennä, mutta kun säät on meitä hellineet, tehtiinkin ihan jotain muuta:




1 kommentti:

  1. Näyttää niin helpolle :-)Viihdyttävää oli myös poika trampalla. Omaani ei sentään vilahtanut kuvassa, vaikka sielläpäin nykyään viihtyykin. Osaa nimetä jo Fridan ja Stellan, eivät kuulemma edes paljoa hauku ;-)

    VastaaPoista