sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Kakkonen ja ykkönen

E hyppyrata 5 (rima tippui) -14,41 sij. 2/10
D agirata 0 -14,59 sij. 1/9 LUVA

Tänään jatkettiin kisaamista Lohjalla, jossa hyppy- ja agirata. Anne Viitasen radat oli mun silmään aika kinkkiset, monessa paikassa sai miettiä oikeita linjauksia ja myös rytmitystä. Ansaesteitä oli tyrkyllä ja mm. pituus-pussi-hyppysuoran jälkeen pitikin kääntyä tiukasti putkelle. Hyppyradalla A ja puomi oli vierekkäin ja ilman haltuunottoa koira olisi kyllä helposti eksynyt väärälle kontaktille. Itse otin niin tiukasti haltuun, että Stella meinasi mennä ohi molemmista ;)

Tulokset oli tänään hyviä, mutta ennenkaikkea oon tyytyväinen siihen tapaan millä mentiin. Keskittyminen, fiilis ja vauhti oli kohdillaan. Ylipäätään se, että homma toimii ja pystyn jotenkuten ohjaamaan Stellaa siinä vauhdissa on mulle iso voitto. Loistokoira ja loistolaji!

ps. Koska kisavideo loistaa poissaolollaan ja tylsää on pelkkää tekstiä lueskella, alla vähintäänkin yhtä loisteliasta uuden sukupolven agilityä...Tässäpä vielä netistä löytämäni (http://rottlifeaurora.wordpress.com/2012/01/29/agilityn-kisaura-startattu/) ratapiirrokset:

Hyppyrata:
Agirata:

5 kommenttia:

 1. Paras aksavideo ikinä :-DDD Hienoa oli isän huoli palkasta ;-)

  Ja onnittelut kisasuorituksestakin!

  VastaaPoista
 2. Hienoa ohjaamista, ja vielä tuplana !

  Onnittelut LUVAsta. Kyllä ykkösissä on vaatimustaso noussut sitten viime näkemän. Ei auta meilläkään kun harjoitella lissää ...

  VastaaPoista
 3. Lisäsin nuo ratapiirrokset kun niihin törmäsin. Alkuun kyllä järkytyin noista radoista, ensireaktio oli että ollaanko ihan oikeessa paikassa oikeeseen aikaan.

  VastaaPoista
 4. Täytyypä rakentaa vaikka osissa joskus hallille ja testata. Ei ihan helpoilta vaikuta. Teidän tulos voidaan luokitella noiden perusteella erinomaiseksi :-)

  VastaaPoista
 5. Kyllä teidän menoa vain jaksaa katselle :) Onnea hienosta Luvasta !!! Olen tosi ylpeä "isomummi" ;D

  VastaaPoista