lauantai 13. elokuuta 2011

Viikonlopun tasoittava treeni



Yövuoron jäljiltä ja kolmen tunnin unien jälkeen olen tyytyväinen että sain jalkani edes tuon verran liikkelle. Järkkyä kyllä tää nykyajan tekniikka, paljon paremmin aina menee jos ei näe itseään videolta...Oli pakko päästä kokeilemaan kisaavien ryhmän tuo treenikuvio, ihanaa pyöritystä ja pientä putkihässäkkää. Frida pääsi myös mukaan treeniin. Pientä lepsuilua ollut ilmassa ja kun säännöistä on joustettu niin ei tuo spanieli ohjaajaa kaipaa vaan ohittaa ekan esteen ihan omatoimisestikin ilman lähtökäskyä. Tänään siis katsottiin ettei lähde ilman lupaa, tiedä sitten mikä olisi se kultainen keskitie, mutta yllätysmomentti ekalla esteellä ei ole aina niin toivottu juttu.

ATT:n kesäkurssista vielä sen verran, että kaksi vikaa kertaakin olivat varsin opettavaiset. Estehakuisuuden treenaaminen on tuottanut tulosta, mutta nyt kun kentällä alkaa olla enemmän kuin kolme estettä, haltuunotto ja ansaesteiden ohitus on toisinaan hiukan ongelmallista. Ja kun nopeus kasvaa, kiihtymys kasvaa, virheet kasvaa. Mun pitää vaan oppia ohjaamaan, ei tässä muu auta. Ja rytmittämään omaa liikettä, sekin vielä.

6 kommenttia:

  1. Hienostihan se meni :-) Keinukin pienin avuin =o) Kolmen tunnin unien jälkeen kelpoa suoritusta myös ohjaajalta, ei musta olis tuohon enää...

    VastaaPoista
  2. Keinua en uskalla vielä päästää tekemään ilman että itse varmistan...ja tuo on-off siinä mietityttää. Nyt tarkoituksena ennen juoksuja treenata keinu kuntoon, sitten tauolla miettiä vähän tokoa (mä tosiaan olen nukkunut liian vähän) ja jotain mielenvirkistystemppuja taas. Stella ruvennut enemmän rettelöimään niin ei kai se tokon muistutus pahitteeksikaan olisi...mutta mistään metallinoudosta meidän on turha haaveillakaan.

    VastaaPoista
  3. Hienosti meni. itse vein koko ajan väärään putken reikään. muut huusi jo "me halutaan kotiin tänään" ;D vanhuus ei tule yksin. minkä oppii tekee niin vaikea muuttaa uudelleen :) ja vasemmassa takaa kierroksessa oli ongelmia. mutta tänään taas harkattu ja näyttää jo paljon valoisammalta se kierto.

    VastaaPoista
  4. Puollustuksen puheenvuoro: Se huutelu auttoi kummasti, päästiin kotiin ;-)

    VastaaPoista
  5. Täytyis itsekin muistaa harkata tasaisesti molempia puolia. Heittelin eilen koirille pihalla palloa ja huomasin ettei Stella tajunnut yhtään sylkkäriä jos vasurilla näytin...mulla on kyllä toi vasen käsi ihan lötkö, osaan lähettää sillä takaakiertoon mutta siihen se melkein jääkin. Aiotko Tiina pitää nyt syksyllä sen liikkuvuuskurssin mistä joskus aikaisemmin puhuit?

    VastaaPoista
  6. menee varmasti talvikauteen. pitää yrittää lukea ja opiskella agia ja ohjauksia ym. Että läpäisen sen koulutusohjaaja peruskurssin. Mutta luulen että siitä siitä kuntoilusta tulee hauskaa ja kivaa rääkkiä. ;)

    VastaaPoista