tiistai 2. elokuuta 2011

Kesäkurssi ATT:lla 1 & 2

Kiitos ja kumarrus ABC:lle joka on pystyttänyt keltaiset pelastukset joka niemennotkoon, aina on kahvi lämpimänä ja jättimukit valmiina. Aamuvuorojen jälkeen kimpsut ja kampsut nopsasti kasaan ja suunta kohti Lietoa. Tammisaaren kohdalla mietin tänään, että tulikohan se koira mukaan ja onko se varmasti oikea koira...muutaman kerran mietin myös, että onko tässä oikeesti mitään järkeä...

Eli ilmoittauduin ATT:lla pidettävään möllitasoisille koirakoille pidettävään koulutukseen. Tällä viikolla oli kaksi ensimmäistä koulutuskertaa ja ens viikolla vielä kaksi. Matkahan on pitkä, sille ei mitään mahda, mutta niin se on jatkossa kisoihinkin jos joskus sinne asti päästään. Tekee tosi hyvää päästä eri paikkoihin treenaamaan ja saada palautetta kouluttajilta, jotka ei ole meitä koskaan nähneet.

Eilen teemana oli valssit ja tänään takaakierrot ja takaaleikkaus. Treenattiin ihan rataa, mutta pätkissä ja runsaasti palkaten. Sain kyllä taas monta ajatusta mietintämyssyyn, ja toki sitä samaa mitä olen ennenkin kuullut; käskytä ajoissa, liiku rohkeasti, luota koiraan yms. Mutta kyllä nuo perusohjaukset alkaa toimia ihan radallakin, pikkuhiljaa. Ja erityisesti meidän pitää alkaa treenata radan jatkumista keppien jälkeen, sen olen itsekin huomannut. Stella on ihan Whaaaat?!? jos pitää kääntyä tiukasti kepeiltä, etupalkalla kun ollaan paljon keppejä treenailtu.

Erityisen onnellinen olen siitä, että Stella tekee täpöllä hommia uudessa paikassa, vierailla esteillä. Eikä se enää oksenna liikennevaloissa autoon! Eikä muutenkaan! Jihuu! Kaikki tämä on vaivan arvoista! (Toisaalta, oon saanut popittaa lempiCDt x monta, mutustaa karkkia navan täydeltä ja olla tekemättä kotitöitä nyt kaksi päivää ja ens viikolla jatkoa seuraa. Että en mä valita. Ollenkaan.) Sitä paitsi treffattiin hallilla Stellan iskä Riku ja kurssille osallistuu myös Stellan puolsisko Hertta ja kurssitunnelmissa hengaili myös toinen puolsisko Nemi. Loistosuku meillä ;)

Suuntaa antavat ratapiirrokset alla. Ekassa radassa oli myös keinu, mutta me jätimme sen tekemättä. Tokalla radalla muurin sijaan okseri. Kouluttajana oli Katja Koivisto.


3 kommenttia:

  1. Kiinnostavaa kuulla toisen osapuolen versio mm kotitöiden tekemättömyydestä ;-) Yksistään tuon pahoinvoinnin helppottuminen on lupaavaa tulevaisuuden kannalta :-)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, hienoa :) Eli nyt sitten harkkaamaan esteille keppien jälkeen ja sitten valssien ja persjättöjen teot sinne eteen myös niin oppii että edessäkin tapahtuu. eilen olin hallilla katsomassa mikä tilanne meillä Vendan kanssa. hyvällä mallilla oli. kyllä se kipinä kärpänen puri. Katsotaan huomenna kentällä miten menee :)

    VastaaPoista
  3. Jep, kävin pikaseen hallilla tänään. Tein pari kertaa putkierottelua, kepeille takaaleikkausta ja valssia keppien jälkeen ja keinua ekaa kertaa kokonaisena. Hyvin sujui, kivaa!

    VastaaPoista