tiistai 8. helmikuuta 2011

Ryhdistäytyminen

-Keittiön pöydällä kuuluu olla mun tänhetkinen mentori, olkoonkin sitten "vaan" kirja. Jonkunnäköinen lukuloma tosin olisi paikallaan, tuota kun ei lapsillekaan oikein iltasaduksi passaa lukea. En vielä viitsi niitä aivopestä kuitenkaan. Kyseessä siis legendaarinen Agility Right From the Start. Tukee hyvin omaa ajatusmaailmaa ja sitä, miten haluan asiat opettaa, mukava huomata, että jotain on tullut tehtyä jopa oikein. Ja tää tapa on mukava tapa kouluttaa, hauskaa koiralle ja omistajalle. Hoksottimia pitää kyllä käyttää mutta se lienee vaan ihan suotavaa tässä iässä.

-Tasapuolisuuden nimissä sain tilattua tokon säännöt mutta niistä ei nyt enempää.

-Käytännön harjoittelu muuallakin kuin olohuoneessa/3m käytävällä/1m lumihangessa saa tuulta purjeisiin kun Stellan juoksut loppui. Lupaan suunnitella aina omat treenit! Pientä omantunnon kolkutusta ehkä havaittavissa mutta mä lupaan (ainakin kovasti kovasti yrittää)!

-Fridan kanssa on ollut nyt kanssa kiva treenailla, pieniä pätkiä ja onnistumisen iloa, leikkiä. En aio kilpakentille lähteä tänä vuonna joten joku muu saa korjata sadon ;)

-Jotta ryhdistäytyminen pääsisi oikeuksiinsa mä haluan noi lumet pois veks sukkelaan! Linnut laulaa ja räystäiltä tippuu vesi mut se ei riitä!

2 kommenttia:

  1. Lumien sulamista odotetaan myös täällä intona. Lupaavat pakkasia...

    VastaaPoista
  2. Ei lumessa ja pakkasessa mitään vikaa ole. Märsan rannalla on aivan upeat treenimahdollisuudet, tasaista jääkenttää piisaa silminkantamattomiin. Navakka tuuli kun on puhkunut enimmät lumet pois ja lauhat kelit on tehneet lopusta hyvin kantavan pinnan. Paikka sopii hyvin noihin ARFTS harkkoihin ...

    VastaaPoista