sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Lauantain liitelyt

Neljän viikon tauko siis ohi yhteisten treenien osalta. Kivaa päästä taas reenailemaan porukassakin!
Eilen teemana välistäveto, poispäinkäännös ja esteistä kepit ja pöytä. Pilkottiin ratatreeni osiin ja alussa sain jopa huomata virheeni ilman koiraa, varsin opettavaista sekin, ja paljon fiksumpaa. Stella sai keskittyä sen aikaa häkissä kiljumiseen ja päällispeiton repimiseen. Jännä juttu tuokin, häkistä päästyään kokoaa itsensä ja on itse rauhallisuus, kuuntelee ohjeita ja keskittyy olennaiseen. Mutta hallin häkissä on itse mahdottomuus, sori vaan kaikki herkkäkorvaiset kanssatreenaajat.

Itse treenistä pientä pohdintaa: Harjoittelin poispäinkäännöstä esteillä 3-4 ja välistävetoa yhdistelmällä 1-2-3 erillisinä harjoituksina. Lähdössä paikallaanpysymiseen alkaa tulla varmuutta vaikka innostus on korkella, se on hyvä juttu.

Kujakeppejä verkoilla otettiin muutama toisto. Ensin ei meinannut muistaa mikä on homman nimi, mutta kun ekan kerran juoksi palkalle niin jatkoi samaan malliin. Vaihtelin lähetyskulmaa ja omaa etäisyyttä.

Hyppyä 6 treenasin yksittäisenä takaakiertona, kokeilin twistinä ja pakkovalssilla. Onhan tuohon muitakin vaihtoehtoja mutta jos nyt edes yrittäis iskostaa päähänsä jotain oikeita ohjaustekniikoitakin...

Pöytä oli meille periaatteessa uusi, mutta Stella tajusi sen heti sheippaamalla ja tarjosi koko ajan hienosti sen muutaman toiston mitä tehtiin.
Omatoimitreenit hallilla pääsevät pikkuhiljaa taas vahtiin taoun jälkeen. Oon keskittynyt Stellan kanssa omatoimiseen estehakuisuuteen (irtoaminen hypylle ja putkeen, hyppytriangeli), valssit ja suunnanmuutokset. Fridan kanssa pientä vauhdikasta ratatreeniä, A-putki erottelua ja viimeksi keskityttiin enemmän keinuun, hiipimistä ja epävarmuutta havaittavissa. Keinua ei oikeestaan ole "kunnolla" koskaan Fridalle opetettukaan. Ajatus mulla on miten sen aion Stellalle opettaa ja ehkä koen sitten valaistuksen Fridankin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti