perjantai 8. elokuuta 2014

Uuteen nousuun

Karsintojen jälkeen ei olla oikeestaan tehty mitään agilityyn liittyvää. Stellan tassu sai parantua kunnolla, itse onnistuin saamaan megalomaaniset rakot omiin kantapäihin eli viimeinen kuukausi on mennyt flip-flopeilla kuljeskellessa, toisaalta näillä lämmöillä ihan asiallista touhua.

Yhdet kisat käytiin Lohjalla pyrähtämässä ilman sen kummempia saavutuksia. Ekalla radalla Stella sinkoili ja napsi parikin ylimääräistä hyppyä ja tokalla radalla sössin kiellot kepeille ja putkelle. Vauhti oli kohdillaan, ainakin koiralla.

Nyt ollaan jo pari kertaa treenattukin. Omissa treeneissä yritän nyt keskittyä esteosaamisen parantamiseen, kepeistä aloitettu ja kontaktit otetaan mukaan kuvioihin myös. Ja se surullisenkuuluisa okseri. Toinen osa-alue on oma liikkuminen, ohjaus pitää saada rohkeammaksi ja terävämmäksi. Sitä kautta myös käännökset toivottavasti pienenee, edes joskus. Ohjatut treenikuviot on syksylle selvät, Jennan ja Tuulian treenit on kyllä ihan parhautta mitä agilityyn tulee!

Eilen treeneissä testattiin mm. omatoimista pujottelua ja tuplasylkkäriä. Tavoitteena on, että näitä uskallettaisiin kisoissakin tehdä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti