tiistai 27. toukokuuta 2014

Kisat tauon jälkeen

Pidettiin kuukauden kisa- ja treenitaukokin ihan hyvistä syistä. Stellan juoksu, Mallorcan loma ja siihen päälle esikoisen vesirokkoilu sai aika hyvin ajatukset pois aksasta. Nyt jaksaa taas!

Viime viikonloppuna lähdettiin Min Pin Teamin kisoihin Vantaalle. Anne Saviojan radat oli tapansa mukaan kivoja, sopivasti vauhtia, irtoomista ja sitten niitä linjoja... Eka rata oli meiltä ihan todella hyvä. Kontaktit halusin nyt ihan oikeesti varmistaa ja toisaalta tehdä sitä nolla"treeniä" eli pyrkiä tekemään puhdasta rataa vaikka sitten tahdonvoimalla jos muu ei auta ;) Kontaktit piti ja kaikki toimi muutenkin suunnitellusti, nollalla maaliin ja sijoitus 2/37. Toka rata oli hyppis, naurattaa vieläkin meidän "putkijarrut", sillä ei niitä kyllä ollut... Eli ei mitään parasta menoa mutta riitti sijoitukseen 3/40. Putkijarru tarvii kyllä aina hiukan ajatustyötä, joissain kisoissa oon onnistunut saamaan kiellon liian voimakkaasta jarrusta ja joskus ne tuppaa unohtumaan kokonaan. Kolmannella radalla selvitettiin kiperä keppikulma ja puomin sivuirtoaminen mutta kappas, tokavikalla esteellä takaakierto hypättiinkin suoraan. Tätä juuri piti treenata eli ohjaamista täysillä LOPPUUN ASTI. No, ens kerralla sitten.

Eilen käytiin Lohjalla epiksissä ajatuksena saada kontaktitreeniä kisatilanteessa. Molemmat radat oli hyviä ja sain treenattua kontaktit (vaikken ollenkaan tykännyt kisaradan puomillemenolinjoista...) ja myös haettua sitä kisadraivia itselle. Mölliradan A-kurottelusta en periaatteessa tykkää, mutta kertoo se ehkä siitä että on-off muistuttelu on toiminut.

 Möllirata


 Kisaavien rata

Tästä on erittäin kiva jatkaa, tällähetkellä paketti aika hyvin kasassa, tietty aina niitä hiottavia kohtia löytyy ja ne täydelliset radat on harvassa mutta hyvillä mielin jatketaan kohti uusia koitoksia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti