sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kirkkonummen kootut

Olipahan taas muuvit Kirkkonummen kisoissa. Eka rata hajosi alkuunsa kun palauttelin yli-innokasta shetlantilaista alkuasentoon, kolme vihellystä ja eikun lentävällä lähdöllä matkaan. Meni alku ehkä vähän sovellellen ja kosahtihan se rata sitten takaaleikkaushyppyyn, jonka koira jostain syystä hyppäsi takaisin. Ehkä rynnin päälle, ehkä en muistanut jatkaa liikettä, ota näistä nyt selvää.

Toka rata oli aika hyvä. Paitsi että tein persjätön kepeillä ajatuksissa ehtiä jatkossa takaakiertoa näyttämään ja koira kuulemma jätti viimeisen välin pujottelematta. Mutta muuten, aika hyvä.

Kolmas rata oli sitten hyppis ja sillä saatiin jotain aikaan. Nolla, sijoitus 2/26.

Treenirintamalla ollaan keskitytty "paljon" keinuun, on-offin häivytys on aika lailla onnistunut. Välistävedot tuli Piikkiöstä viime viikolla läksyksi ja niitäkin on taas muistuteltu. Treenilistalle ikuisuusongelma lähdöissä pysyminen ja ehkä keppejäkin voisi joskus treenailla. Oma hovikuvaajakin on löytynyt, katsotaan jos saisin kännykästä purettua pientä treenitynkää jota innokas tuleva agilitaaja Iina 6vee (koira vaan kuulemma puuttuu...) on taltioinut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti