keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Remediumissa

Stella pääsi tänään Espoon Remediumiin käsittelyyn. Varsinaisesta hieronnasta ei ollut kyse, vaan lähinnä lihas/luukalvojen ja nivelten käsittelystä, ymmärtääkseni... Aikaisemminhan ollaan käyty Tammisaaressa Janina Råstedtin luona ja nyt hänen mammaloman ajaksi on ollut hakusessa vastaavaa käsittelyä antava koirahieroja tms. Janina käyttää osteopaattisia tekniikoita käsittelyssään, manuaaliterapiaksi kutsutaan. Leena Piiralle olisi myös tarkoitus päästä Stellan kanssa, ihan mielenkiinnostakin, mutta aika saatiin vasta lokakuulle...

Sitä odotellessa varasin ajan Marille Remediumiin, tuo reilun viikon takainen ontuminen oli se viimeinen niitti, käsittelyyn on päästävä. Ja oli kyllä tosi avaava käynti, monella tapaa! Stellalla oli pientä kireyttä vähän siellä ja täällä, mutta osaavin ottein saatiin tytsy kuntoon. Kyllähän Stella on vetänyt putkissa kylkimyyryä eikä pelkästään agility, vaan ihan tää kotielokin on välillä aika rankkaa tuollaselle kevyelle säpäkälle tyypille. Iltaskitsoilut ja painit vanhapiikaSpanielin kanssa on välillä selkäpiitä karmivia, varsinkin näin kesäaikaan kun ovet on auki ja pihalle pääsee kirmaamaan satalasissa.

Oikean takajalan ontuminen selittyi nilkan vääntymisellä, toinen puoli nilkasta oli tosi kireä ja siitä johtuen oli myös ylempänäkin selkeä puoliero. Todennäköisesti joku isku nilkkaan josta vääntyminen. Vahva spanieliepäilys jälleen kerran.

Olin tosi iloinen että tuli lähdettyä tuonne hoitoon, menen kyllä uudemmankin kerran! Kun miettii kisa- ja koulutusmatkoja niin eipä tuollainen parisataa kilsaa silloin tällöin maata kaada. Sitäpaitsi, meidän C5 käy kyllä useammin huollossa kuin minä ja koirat yhteensä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti