keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Treenejä ja kisoja

Haipakkaa menee tämä toukokuu... No jokatapauksessa vähän on yritetty treenata ja viime päivityksen jälkeen parit kisakarkelot käyty kirmasemassa.

Omissa treeneissä työn alla on ollut mm. persjätöt, putki-puomierottelu ja kontaktit. Puomilla on pientä häikkää, Stella ei tällä hetkellä tahdo vapautua ensimmäisellä käskyllä. Oon palkannut naksuttimella oikeasta asennosta aika paljon edeltävästi, lieneekö syynä...täytyy todella nyt olla tarkkana ettei vapauta liikkeellä vaan käskyllä. Keinuun en ole ihan tyytyväinen myöskään, se ei ole niin nopea kuin voisi olla.

Käytiin pari viikkoa sitten Maiju Korhosen treeneissä Vantaalla, tuli taas oivaa oppia omaan sijoittumiseen ja rytmitykseen liittyen. Sylkkärit ja poispäinkäännöt toimis varmaan tosi kivasti Stellalla jos niitä joskus treenais. Tällä viikolla piipahdettiin Tuulian tekniikkakurssilla, aiheena valssit (ennakoiva ja liikkuva), jaakotus ja japanilainen. Valssit on vaan se meidän ikuisuusaihe eli ihan tarpeeseen tuli tämäkin treeni!

Reilu viikko sitten kisattiin TSAUlla kovin lämpöisenä päivänä. Oma fiilis oli jotenkin ihan hukassa alkuun, oli muka liian lämmin, päätä särki jne... ohjauksesta puuttui se viimeinen niitti. Eka radalta HYL, en vekannut tarpeeksi ja siitä väärä este. Toka rata 5, puomin ylösmenovirhe! Puomi-putkierottelussa oli koira hyvin vahvasti menossa putkeen, korjasi kuitenkin ja hyppäsi sivusta kontaktille. Kolmas rata nolla, sijoitus 2. Tällä radalla toimi hyvin sivuttaissuuntaiset hyppy-yhdistelmät, vihdoin. Neljäs rata nolla, sijoitus 1. Ei täydellistä, mutta ihan perusvarmaa menoa, puomilta ei tässä irronnut heti joten siinä paloi kyllä pari sekuntia....

Viime viikonloppuna oli Lohjan ulkokenttäkisat. Eka rata oli ihan räpellystä, koira karkas keppiviennistä putkeen ja sitten oli hyppyä väärinpäin ja olematonta pussijarrua. Näitä sattuu... Toka rata nolla, sij. 6. Olin jo tehnyt sotasuunnitelman tuomariharjoittelijan miniradalle, kunnes Savikko nappas ohjat käteen ja rata huitshaits uusiksi. Alussa olisi pakkovalssi ollut varmaan nopsampi ratkaisu, mutta mulla oli hetken bläkaut, ajattelin ettei se sovi mun ohjausrepertuaarin tuossa kohtaa. Vika rata oli muuten kanssa hyvä, mutta kielto sarjaesteeltä enkä korjannut sarjaa, HYL. Tuossa kun olisi malttanut ohjata sen kolmannen hypyn, mutta kiire kiire mukamas kokoajan. Puomilta ei taaskaan irtoa, pahus. Alla kaksi viimeistä rataa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti