torstai 9. toukokuuta 2013

Ihana kevät!

Kevät mennä viipottaa, hyvä jos perässä pysyy! Päivät kuluu pihaterapioidessa ja muissa kevään puuhissa. Toukokuu menee jotenkin aina niin nopeesti... Koirien kanssa ollaan liikuttu paljon luonnossa ja nautittu vaan hyvistä lenkkeilyilmoista. Kuvassa ollaan Tulliniemen rannalla, Stella ja shelttipojat Zorro ja Leo. 


Treeneissä oon tehnyt nyt aika täsmätreeniä. Puomilla alkoi kisoissa/vierailla puomeilla olla ongelmia alastulon kanssa, lienenkö vapauttanut liian nopeasti, koska Stella alkoi ennakoimaan ja hiipimään alastulolla. Nyt ollaan palattu perusteisiin ja palkka siitä hyvästä on-offista. Hyvää treeniä sain Salon aluevalkussa, vieraalla puomilla tuli taas samat ongelmat, joihin sain siellä puututtua. Treeniohjelmassa on ollut myös keinu, oma sijoittuminen/liike sivuttaissuunnasta tulevilla hypyillä, tekniikoista ollaan treenattu sylkkäriä, backlapia ja saksalaista.

Rytmitystreeni kentällä, oli hauskaa taas päästä kunnolla vauhtiin! Ja nää on niin meidän kompastuskiviä, tarvis tosi usein tehdä tällaisia hyppykomboja eri variaatioin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti