sunnuntai 14. lokakuuta 2012

SERT-H ja SERT-A

Viikonlopun kisakimaraan mahtui ala- ja ylämäkiä. Ajattelin kokeilla kisakestävyyttä ja kisasin lauantaina kolme rataa ATT:lla ja sunnuntaina kolme rataa KKK:lla.

Lauantain tulokset:
A agirata HYL. Stella liusui keinulta ja pakka hajosi, jatkoin kuitenkin ja hylly tuli kun tein liian jyrkän takaaleikkauksen Aalle ja Stella kääntyi takaisin. Tein uudelleen ja poistuin radalta.
B agirata HYL. Otin keinun tosi varovaisesti enkä muistanut ottaa sivuetäisyyttä, olin jatkossa myöhässä ja Stella kiisi väärälle hypylle.
C hyppy rata 5 -4,36 sij. 13/34. Ylimääräinen pyöräytys jo keskellä rataa, sain kuitenkin estettyä väärän esteen. Tokavikalla hypyllä kielto. Olin niin keskittynyt edeltävään hyppykiemuraan, että olin myöhässä putken jälkeen enkä ehtinyt persjättöön.
Vikalla radalla oli jo enemmän asennetta ja yritystä. Tosi fleku olo itsellä ja se ei kyllä yhtään tiedä hyvää näissä karkeloissa.

Sunnuntain tulokset:
C hyppyrata 0 -8.99 sij. 2/28 SERT-H. Ihan perushyvää menoa, suoran putken jälkeen taisi olla aika laajat kaarteet ja siinä paloi aikaa.
B agirata HYL. Väärä putken pää.
C agirata 0 -10,33 sij. 2/26 SERT-A.

Viikonlopun opetus taisi olla jälleen kerran se, että luota itseesi ja koiraan. Stella menee niin täysillä sata lasissa ettei mulla ole varaa löysäillä yhtään. Asenne ja itseluottamus kuntoon niin meillä menee lujaa ihan kovassakin seurassa.

3 kommenttia:

  1. Onnea Sanna ja Stella. Nyt sitä tuplanollaa metsästämään :-)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vielä kerran. Minä voin tulla mukaan sm huoltojoukkoihin repun kantajaksi ja kannustamaan :)
    Mieti NIIN lähellä jo :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos vaan :) Mutta parempi olla miettimättä koko sm-kisoja, ne tulee jos tulee. Tuplanollaan vaaditaan jos ei hyvää tuuria niin ihan oikeesti taitoa...jos sais hyllyprosenttia pikkuhiljaa pienemmäksi niin se olis ihan hyvä.

    VastaaPoista