keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Paluu arkeen

Sunnuntaina treenailtiin Mirvan opastuksella hyppypainotteista rataa. Ajattelin jo, että Stella olisi hetken hiljaa hallilla kun lauantaina oli niin aksapainotteinen päivä mutta kattia kanssa. Tälle talvikaudelle on jo toinen häkinpäällysviltti menossa, eka oli niin riekaleina ettei se mitään peittänyt. Kevythäkistä tulee läpi ja hihnat puree poikki. Kiva on ollut kisoissakin raahata isoa metallihäkkiä pitkin pihoja pakkasessa selkä sökönä mutta kun muu ei auta. No, asiaan.

Koulutuksessa korostui aika paljon samoja asioita, joita olen viime aikoina itsekin miettinyt mm. mun pitää miettiä sitä linjaa jolla Stellaa ohjaan. Ennakoimalla pienet käännökset. Enemmän etäisyyttä esteisiin ainakin tietyissä ohjauksissa, rynnin usein ihan turhaan kiinni esteisiin. Videossa myös pätkä omasta treenistä, jossa teemana etäisyyden otto starteissa.

Huh huh nuo ennakoivat valssit :( Miten voi olla niin vaikeeta?!?


Arkeen kuuluu myös talvesta nauttiminen, nyt voi jo nauttia kun se on kohta ohi. Ihanaa kun pakkaset ovat hellittäneet ja valoisuus lisääntyy, kevättä kohti mennään!

Frida tekee lumienkeleitä.

Ja Stella miettii onks se lintu vai kala. Ei se koira voi olla.

1 kommentti:

  1. Antaa repiä vilttejä ja purra hihnoja, jos menestys on tuota luokkaa :-)

    VastaaPoista