tiistai 13. joulukuuta 2011

Sylivekki, pyöritys ja julmetut käännökset

Tänään treenattiin Mirvan taannoista rataa Kaitsun kanssa. Ja koiratkin oli mukana. Halusin kokeilla mm. eri vaihtoehtoja kolmoshypylle ja epätoivoisesti saada kaarroksia pienemmiksi. Paljon on vieläkin asioita, joihin en ole tyytyväinen, mutta hei -ekalla vedolla rata suht puhtaasti läpi! Ajattelin, että pikkuhiljaa on pakko tehdä myös pitempää pätkää, korjata virheet lennossa ja toimia suunnitelman B mukaan jos/kun niikseen tulee. Lisenssi 2012 on meinaan hankittu. Eri asia sitten milloin uskallan kisaamaan. Stellan kanssa on kyllä ihan huippua tehdä agia, että sinänsä ehkä jopa hiukan odotan kisaamista. Paniikkijännityksen kun saisi vähemmälle...eikai siinä auta kun lähteä baanalle koomaamaan.

Tekniikoista twisti on ihan räkäinen, en saa sitä sujumaan kunnolla. Lennossa koitin myös saksalaista kohtaan ennen ekaa putkea ja huomasin etten taivu kunnolla näyttämään sitä vasemmalla kädellä ja jalatkin sojotti minne sattuu. Jos vaikka treenais sitä seuraavaksi, ilman koiraa. Lopuksi tein pientä keppimuistutusta, hyvin muisti.

Kaikista paras pätkä jää tällä kertaa perheensisäisen sensuurin vuoksi julkaisematta. Valitettavasti. Vitsit oli hauska pätkä, aksa on huippua :D


4 kommenttia:

 1. Kyl se ketterä menijä, Sannakin ;-) Ajattele tuohon vielä kunnon välimatkat ja vauhdin nousu, huh. Virallisien kisojen videoita odotellessa :-)Vähän jäi vaivaamaan tuo perheensisäinen sensuuri, tulen utelemaan yksityiskohtia ;-)

  VastaaPoista
 2. Huisan hienoa menoa. Se mikä pistää silmään on sun kumartelu. Vaikka pieni koira onkin niin voisi olla oman liikkumisen kannalta parempi opetella / opettaa koiraa pystyasennossa tapahtuviin ohjauksiin. Jos katsot tarkkaan videosta; jokaisessa kumartumisessa palaa kymmenyksiä kun sinun ensin pitää oikaista että pääset taas vauhtiin.

  Kisavalmiitahan te olette oleet jo hyvän aikaa. Kyllä näillä pärjää jo kolmosissakin ihan hienosti. Ei kun virallisiin vaan !

  VastaaPoista
 3. Kirsi: Voit kysellä Kaitsulta vinkkejä sylivekkiin, se oli oikeesti niin hieno kuvio, mutta ei anna julkaista videoo siitä.

  Jan: Mä huomasin saman kun katsoin filmit, en mä omasta mielestäni ylensä noin paljon kumartele...oisko kun oli niin paljon tiukkoja käännöksiä ja haltuunottoja niin jäi levy päälle.

  VastaaPoista
 4. Kisoihin siitä!! Heti alkuvuodesta!! Oikeesti, ne 1lk suorat on ihan kamalia, elä odota että Stella rupee lukemaan rataa ja alkaa kulkemaan vielä lujempaa mitä nyt kulkee.. Käy 1lk äkkiä alta pois, jää vaikka sitten treenitauolle ja keskity tekniikkaan :) Kakkosissa helpottaa nopean koiran kanssa, pääsee vähä jo käyttämään tekniikkaa :)

  NYT KUN LUET TÄMÄN: MENE SAGIN SIVUILLE JA ILMOTTAUDU KISOIHIN!! ja porkkanana, kannattaa käyttää lisenssiä koko vuosi, muutenhan rahaa menee hukkaan ;D

  VastaaPoista