keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Tiistain touhut

Eilen aamusella treenailin kontakteja ja keppien umpikulmaa koirien kanssa. Keinu tarvii taas ottaa aktiivisemmin mukaan treeneihin, treenattiin se ns. kuntoon syyskuulla ja nyt ei olla sen eteen mitään tehty -sen kyllä huomaa. Oli hakusessa pysähtymispaikka ja on-off, vimppa veto oli hyvä. Muuten kontaktit alkaa (ehkä) olla taas kunnossa, eilen Stella valui kerran yli Aan alastulon, koira syliin ja uusiksi.
Ehkä voisin itse keskittyä heristelemään vähemmän nyrkkiä noille koiruleille, alkaa saamaan naurettavia piirteitä ainakin näin videolta katsottuna...

4 kommenttia:

  1. Videon perusteella eteenpäin on menty :-)

    VastaaPoista
  2. Hih, löysin sattumalta sun blogin niin pääsen vaklaamaan :) Kontaktit menee kyllä tosi hyvin teillä, tuo keinu on niin pro! Pakko tähän nyt hieman marista, (en tiedä onko yleinen tapa sulla, vaan vain tällä videolla), mutta kun Stella lähtee alaspäin kontakteilla, sinä kävelet ja katot koiraan. Heitän kysymyksen: Mitä tapahtuu jos juokset täysillä ohi etkä katso koiraan, tai juokset täysillä ohi ja teet valssin tai persjätön kontaktille? Ja sitten se mitä minä en ole tajunnut treenata (ennen kuin huomasin kisoissa), mitä tapahtuu jos jäät jälkeen kontaktille (lähinnä puomi, keinu, A:lla koiran saattaa saada kiinni)? Osaako koira silloin hakeutua oikeaan paikkaan? Nimittäin meille kävi Mayan kanssa kisoissa niin puomilla, että jäin jälkeen eikä neiti mitenkään tajunnu mitä piti tehdä, hyppäs kontaktilta sivuun, mua tuijottaen.

    Kannattaa aloittaa nuo ohi juoksut jne.. niin et laitat koiran puomin sivusta (eli et juoksuta koko kontaktia, vaan laitat koiran vaan loppuosalle). Ite vielä kuumennan koiraa ennen kuin päästän sen kontaktille ja juoksen ohi..

    VastaaPoista
  3. Hui, nyt tuli paineita ;) Pystyn juosta rauhallisesti kontaktien ohi ja tehdä ohjauksia kontaktien jälkeen mutta kieltämättä en muista että olisin täysillä spurttaillut, pitäis tosiaan. Sivuirtoaminen onnistuu hyvin, tuo taaksejääminen on aika iso kysymysmerkki, niin vähän sitä on tullut tehtyä...aikaisemmin tein kyllä siten, että oli namikuppi kauempana, lähetin kontaktille ja vapautuskäskystä kupille. Mutta just tuo, että itse jään jnk verran taakse ja rata jatkuu tavallaan tulosuuntaan esim hyppyesteelle tai kontaktin alla olevaan putkeen. Treenattava!

    Mutta ensin täytyy odotella Stellan eilisen iltapalan ulostuloa; leikki pehmoleijonan hännän kanssa, kakisteli, häntää etsittiin koko perheen voimin, ei missään. Ei suostunut oksentamaan suolapallerosta huolimatta, nyt toivon parasta ja sekoittelen parafiiniöljyä ruokaan. Mieluummin treenaisin noita kontakteja vaikka. Tuntuu että sylivekistä tajusin idean ja sain jopa toimimaan eilen omassa treenissä :)

    VastaaPoista
  4. O-OU, toivottavasti ei jää kiinni minnekkään vaan tulee (tuli) ulos :(

    Jep, itte ei oo tullu paljoa noita kontakteja treenattua kuin tietyllä rutiinilla, sitten kisoissa tulee kantapään kautta opittua mitä PITÄIS treenata.. ehkäpä se nyt kuudennen (hui kamala onko niitä jo ollu noin paljo!) aksakoiran kanssa tajuaa, mitä tarttee reenata :D

    VastaaPoista