sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Lohjan kisat

Lohjan Showlink -areena on kyllä hieno: koirahäkeille tilaa, lämmintä ja hieno keinonurmipohja. Kenttä on muodoltaan pitkä ja kapeahko, joten tuonne mahtuu kyllä komeita suoria.



Ekalla radalla Frida löysi pituuden jälkeen väärän putken pään. Pituudelle mentäessä olisi pitänyt vähän "pyöristää" tuota kulmaa niin oikea putki olisi ollut paremmin näkösällä. Kokonaista ratapiirrustusta ei huvita piirrellä, kuvassa varmaan toi radan kiinnostavin osuus. Moni meni 6 -> 7 hyppyjen alapuolelta ja yritti ohjata välistävedoilla koiraa. Tuloksena oli usein ylimääräistä pyörimistä ja kieltoja. Itse ohjasin yläkautta päällejuoksun tyylisesti esteet 6-10 ja yllättävän kivuttomasti sujui. Tuosta onnistumisesta jäi ihan hyvä fiilis vaikka hylsy tulikin. Walspamaisena yksityiskohtana kerrottakoot, että radan jälkeen Frida ei pysähtynyt vaan jatkoi sujuvasti matkaa yläkertaan henkilökunnan kerhotilaan tms. looshiin. En jäänyt istumaan nahkasohville vaan koira kantoon ja takas alakertaan.




Toinen rata aika kontaktipainotteinen. Omassa ohjauksessa pientä sekoilua jonka takia sekunteja paloi. Ratapiirroksessa esimerkki vauhdikkaasta lopusta. Löysäilystä huolimatta 3. tila ja merkintä kilpailukirjaan. Järjestäjällä joko musiikkimaku- tai sarkasmintaju kohdillaan kun luukuuttivat We Are The Championsia palkintosijat valloittaneille flätille, kultsulle ja walspalle.

3 kommenttia:

  1. Olikos se nyt se kolmas? Myös Miina lauantaina pyrki samaan tilaan jäi kuitenkin portaisiin luomaan kontakteja ratatyöntekijän kanssa :-)

    VastaaPoista
  2. Ei vaan vasta toinen. Kolmatta voikin lähteä yrittämään vasta ensi vuoden puolella. Spanielit ovat sosiaalisia otuksia :)

    VastaaPoista
  3. Lohjalla onkin tammikuussa kisoja tarjolla. Siihen paikkaan kannattaa nyt satsata, sieltä se viimeinen tulee :-)

    VastaaPoista