maanantai 25. toukokuuta 2015

Mihin aika menee?

Niin, toukokuuta elellään ja blogi toivottavasti heräilee talviunilta. Yhden postauksen aihe voisi todellakin olla miten yhdistää perhe, lasten harrastukset (jalkapallo, musiikkileikkikoulu, sähly, tennis, yleisurheilu, tanssi, kiipeily, huilunsoitto), vuorotyö ja koiraharrastus...Toinen postaus voisi käsitellä Dharmaa, josta nyt näyttää ihan kelpo koira tulevan vaikka onkin kovin pieni ja sirpakka mutta on se enemmän jo koira kuin marsu. Mutta teen nyt pientä yhteenvetoa vaikka alkuun missä mennään.

Stellan kanssa on kisattu vaihtelevalla menestyksellä. Kunnon treenit on ehkä jääneet liian vähälle, koira on liukkaalla tuulella ja ohjaaja koomaa välillä, hyllyjä on tullut. Huhtikuun alusta ollaan kisattu kuudet kisat, joista viisi voittonollaa eli jos koomaukset saadaan vähemmälle niin toivoa on. Vielä on tarkoitus kirmata yhdet ennen SM-kisoja. Stellan kanssa päästiin myös edustamaan Suomea heinäkuun EO-kisoihin Saksaan, eli jännää on tiedossa!

Dharma on saanut kasvaa rauhassa, ollaan käyty pentueskaria ja tokon alkeita ja ylipäätään rakennettu yhteistyötä. Katsellaan mitä siitä isona tulee. Ikää on nyt 4,5kk ja korkeutta 31cm eli aika pikkutirriäinenhän se on.

Frida täytti jo yhdeksän vuotta ja elelee aika lunkisti. Nauttii vielä agilitystäkin, tehdään välillä vähän virkistykseksi kun se kuitenkin aina kentälle haluaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti