maanantai 7. huhtikuuta 2014

Hanko-Ojanko-Hanko-Ojanko-Hanko

Siinäpä viime viikonloppu! Ja kaikki nuo kilometrit vuorokauden sisään, lauantaina kisat ja sunnuntaina Jennan treenit. Omat vapaat viikonloput vaan sattuu olemaan harvassa ja tilaisuuksiin pitää tarttua! Onneksi molemmilla kerroilla oli matkaseuraa, muuten olisi voinut olla astetta ankeempaa.

Kisaratoihin olen kokonaisuutena tyytyväinen. Tein rohkeita, omia ohjausvalintoja joista ainakin osa toimi :) Virhearviointaja tapahtui, mutta niitä nyt joskus vaan sattuu kun täysillä tekee. Ja muutenkin. Ekalla agiradalla A oli paikassa jossa en sen tajunnut olevan, ainakaan kun koira syöksyy ulos putkelta. Tästä hylätty, mutta kontaktit pidin loppuun asti ja ne piti. Mulle on tullut sellainen nopeitten vapautusten -syndrooma...


Hyppiksellä suunnitelma oli ennen suoraa putkea tehdä vaan hypylle lähetys ja ehtiä ajoissa persjättöön. Toteutus oli jaakotus ja myöhästyminen persjätöstä. Kiellon ihmeellinen maailma aukeni ehkä hitusen minullekin, tästä esteen sivulta lähestymisestä sitä ei tuomittu. Nolla riitti vitostilaan, tokaan sijaan 0,5s ja kärkeen muistaakseni pari sekkaa.


Kolmas rata kosahti tulosten valossa tiukkaan leikkaukseen putkella josta kielto. Vähän pienempi painostus niin eiköhän oltaisi selvitty ilman virheitä.


Ja kirsikkana kakun päällä "hyvin" nukutun yön jälkeen Jennan treenit.  Yhä edelleen sitä rohkeutta tekemiseen ja muutama "uusi kikka" ohjausrepertuaariin. Sylkkäri kun on ollut käytössä lähinnä silloin pentuaikana...Rata sujui muuten aika hyvin, mutta tuo keppien jälkeinen persjättö on oikeesti aika hirvee. Melkein tekisin valuvan valssin jos uudestaan pääsis tekeen, se me meinaan osataan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti