sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Älä pelkää mitään

Kisattiin itsenäisyyspäivänä kolme Kari Jalosen rataa Ojangossa. Iltakisat ja radat mukavia, sopivan haastavia, kimurantteja kohtia mutta myös etenemistä. Nyt oli fiilis kohdillaan ja silloin agility on vaan ihan sairaan kivaa! Harmittavasti kaikilla radoilla tuli joku virhe, mutta niistä huolimatta ehjät ja sujuvat radat ja se on nyt juuri sitä mitä haetaan. Täysillä tekemistä, virheitä pelkäämättä.

Eka rata ei ole videolla. Päätin ehtiä suoran putken jälkeiseen persjättöön ja sehän onnistui. Kepeillä hyvä takaleikkaus ja sivuttaisirtoaminen pakkovalssiin. Lopussa tein jaakotuksen jonka Stella luki ihan oikein ja tuli ohi yhdestä hypystä, oma ohajusmoka siis ja siitä kielto, jonka korjasin. Nopeus oli silti jotain 4,5m/s ja muistaakseni kolmanneksi nopein aika, tuolla vitosella oltiin 8/51.

Tokalla radalla kävi alussa pikkumoka, olin hiukka väärässä paikassa kun koira piti vapauttaa. Siitä huolimatta taistelin vaikka olinkin myöhässä, putkelta kielto, nopeus 4,72m/s.


Vika rata oli myös sujuva, hylätty tuli kun koira lipesi hypyn väärälle puolen. Näitä meille on ennenkin käynyt eli tarkkuutta vaan!


Nää oli kokonaisuutena parhaat kisat pitkään aikaan, oma tekeminen oli sillä tasolla mihin sen haluan. Stella on nopea, osaava ja kiltti koira, ja itse alan saamaan varmuutta omaan ohjaamiseen ja liikkumiseen. Joka päivä olen kiitollinen tästä "kerran elämässä" koirasta, joka on opettanut mulle niin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti