lauantai 23. lokakuuta 2010

…kengän kannat KKK!

Agi-uran toiset kakkosluokan kisat tuli koettua 17.10 Kirkkonummella. Ritva Herralan radat eivät olleet alkuunkaan niin vaikeat mitä ennakkoon tuli pelättyä. Ei paniikkia, ei hyperventilointia, rataan tutustuminen jätti aika selkeän kuvan siitä mitä tulisi tehdä ja mitä ei. Hienon vision muuttaminen merkinnöiksi kilpailukirjaan ja keltaisiksi koiranruokapusseiksi ei kuitenkaan tälläkään kertaa onnistunut mutkattomasti ja tuloksena oli hylkäys molemmilta radoilta.



Alun Puomi / Tunneli ansaan olisi pitänyt kiinnitää enemmän huomiota. Olisi pitänyt lähteä koiran kanssa lähes samaan aikaan ja kolmoshypyllä takaleikata. Ehkä näin koiran linjaa olisi saanut enemmän tunnelia kohti. Nyt lähdin kakkosen takaa ja kolmosen kohdalla yritin vetää koiraa omalla liikkeellä tunneliin. Namuautomaatti puomi versus ohjaajan muuvit 1-0



Alku ja loppu pahoja. Meidän hylsy ekalla tunnelilla olisi ollut vältettävissä paremmalla ohjauslinjalla. Lopussa puomin jälkeinen kierto paha jos joutuu varmistelmaan puomin vieressä.

Frida on välillä ollut innoltaan ja vauhdiltaan vähän ailahtelevainen. Nyt oli fiilis kohdillaan. Jännä myös huomata, että springereihin törmää kisoissa yhä useammin. Ykkösluokassa neljä walspaa, kakkosissa kaksi walspaa ja engspa. Kohtalotovereita siis riittää.
- Kai

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti