torstai 2. syyskuuta 2010

Rähmällään Raaseporissa, osa 2

28.8 Raaseporin kesä-agilitycup 3. osakilpailuOlipas siinä rata. Alkujärkytys oli melkoinen, pitkähkö kisatauko ei ainakaan helpottanut kuvioiden mietintää. Ratojen ensimmäiset esteet ovat meillä usein olleet hankalia, onneksi nyt sentään sai homman käyntiin vähän paremmin. Eipä tuosta silti jälkipolville kerrottavaa jäänyt, molemista starteista hylsyt (väärä este).

Omat haasteet kulminoituvat lähinnä tuohon kontrollin puutteeseen. Etenkin suunnanmuutoksissa Frida lähtee usein lapasesta ja etsii jotain ohjaajaa kiinnostavampaa asiaa kentältä. Walspa on walspa mutta saisikohan tuota paremmaksi treenaamalla enemmän esim. lelu kädessä? Oma ohjaus on aika kömpelöä mutta kaipa tuo koira on jo siihen hiljalleen tottunut.

Molemmilla radoilla hylsyt tulivat esteen 10. jälkeen. Toinen yrittämä oli aika koominen esitys ohjaajan osalta. Rentoa kisasuoritusta haetaan mutta voisihan sitä edes vähän funtsia rataa ennen omaa suoritusta... Mukavat kisat jokatapauksessa. Seuraaviin kisoihin ei ole kiire ennen kuin saadaan hyvä harjoittelujakso alle.
-Kai-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti