keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Aamun treeni

Ajattelin nyt kesällä käydä treenaamassa torstain kisaavien ryhmässä, tarkoitus on tehdä lyhyttä treeniä pienillä estemäärillä. Ja kerran kuussa kisanomaisesti rataa. No, eiköhän viimeksi ollut se kisanomainen rata. Ensimmäinen kerta kun tehtiin pidempää pätkää, olihan se ihan mielenkiintoista. Hyppykiemurat meni yllättävän hyvin, valssit, takaaleikkaukset ja ainakin suunnittelin yhteen kohtaan päällejuoksunkin, tiedä sitten miltä se oikeesti näytti :D Mutta aaaargh mitkä kontaktit! Juoksi täysillä läpi! Ja kepeillä takkusi...niitä en edes jäänyt korjaamaan kun ollaan vallan ohjureita käytetty. Muutenkin oon miettinyt mikä kepeissä mättää kun hallilla tekee ne hienosti ja kentällä menee sekasin. Alussa ja lopussa olen sit ohjureita pitänyt, helpotukseksi.

No, tänään tein aamusella kontaktimuistutusta ja keppejä ilman ohjureita. Kepit meni hienosti ilman ohjureita eli niitä ei enää ainakaan rutiinisti enää käytetä. Kontakteilla ajattelin nyt ottaa askeleen taaksepäin ja palata aina palkkaamaan on-offista. Nyt ainakin sujui ihan ok, saas nähdä miten ens kerralla.

2 kommenttia:

  1. Toisaalta muistettava, että Stella on nuori ja "uudet" tilanteet (muita treenaajia ym) sekottavat sen pakkaa. Hyvä harjoitella tulevia kilpailutilanteita jo nyt. Muistettava vaan korjata väärät suoritukset ja palkata ruhtinaallisesti.

    VastaaPoista
  2. Elina korosti kun olin keppi- ja kontakti tehotreenissä, että kepit pitää sujua miten päin vain ohjureilla, verkoilla ja kun otetaan apuvälineet pois ja kun on uusi paikka tai vieraat esteet niin voi kangerrella alussa ja tuntua ettei suju. Mikaelalla Tinan kanssa sama ongelma. Hallissa sujui mutta ei kentällä. nyt on harjoitellut niillä vanhoilla hallin halko kepeillä eri paikoissa ja hiekall ja nurmikolla. Nyt en tiedä miten heillä sujuu. pitääpi kysellä :) treeni iloa.

    VastaaPoista