sunnuntai 18. elokuuta 2013

935 km

Siinäpä ensi kesälle pientä maaseutumatkailua, Hanko-Rovaniemi 935km. Jos siis karsintakriteerit samat kuin ennen. Eli nyt on kasassa arvokisanollat ensi vuodelle! Aika vapauttavaa, vaikkei ne arvokisat sinänsä autuaaksi tee.

Lohjalla kisattiin PM-kisat. Ekalla radalla tyrin jaakotuksen, jonka Stella luki ihan oikein vastakäännökseksi ja teki eri hienon puomin (jota ei siis todellakaan olisi siinä kohtaa tarvinnut). Toka rata oli hyppis, joka meni alun ennakoivaa valssia lukuunottamatta aika sutjakkaasti. Kaatosateessa, kahden viikon flunssan jäytäessä hengitysteitä. No, lähdin jäähkälenkille Stellan kanssa ja pitelin sadetta siinä lähistöllä puun alla, ja kappas vaan, sielläpä kuulutettiin meidän voittaneen! Onneksi löydettiin palkintopallille! Juhlin kotona kuuman teen ja ystäväni Amoxinin kanssa. Nyt vointi jo sen verran parempi, että oikeesti tuntuu hyvälle.  Etenemä oli hyvä ja luokassa 48 koirakkoa eli kyllä huonompana päivänäkin voi onnistaa!

Ennakoivista (?!?) valsseista suivaantuneina kävin tänään testaamassa jatkoryhmän huomisen radan. Kuvaustiimi oli mukana. Ei oo helppoo ei. Tarvis taas miettiä noita käännöksiä, vähän liikaa leviää pakka. Mutta jotain positiivista, tein keinua etupalkalla ja ihan super! Sitä ei tietenkään ole videolla. Kuvaustiimi oli hajaantunut maastoon.









sunnuntai 11. elokuuta 2013

Hyllyt Caciagille

Erikoinen päivä. Kolme hyllyä ja nollavoitto KV-radalta. Stellalla oli taukoa treeneistä ja mulla flunssa, ei ihan vireet ekoilla radoilla kohdanneet. Mutta jostain se loppurutistus löytyi ja noilla esteväleillä ja 200m radalla en voi olla kuin tyytyväinen että ylipäätään saatiin tulos mutta että caciagi! (Täytyy vielä googlettaa mikä se on...)




perjantai 9. elokuuta 2013

Hei hei mitä kuuluu?

-Lomailua
-Pientä treeniä, lähinnä keinulla on-offin häivytystä
-Remediumissa, pientä jumitusta mutta ei mitään hälyyttävää
Siinäpä ne, jatketaan kun jotain kerrottavaa!