keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Rytmityksen sietämätön vaikeus


Treenasin tänään päällejuoksuja, itsenäistä puomia ja tiukkoja haltuunottoja. Vastakäännös kääntää Stellaa mukavasti, sitä pitäis vaan osata tilanteen mukaan käyttää. Päällejuoksuissa oon ihan tökerön myöhässä usein, noissa rytmitys on vaan niin hankalaa mulle. Alla linkki videoon, yhteistyö tekniikan kanssa ei nyt anna liittää videota suoraan tänne. Tänään oli muuten linkki jossain, että agility on ihan oikeesti sykettä nostavaa urheilua, käy kuntoilusta. Ainakin kahden antibioottikuurin ja törkeen normiflunssan jälkeen jalka painoi ihan kiitettävästi tuossakin. Jos vaikka seuraavalla kerralla treenais tuota itsenäistä suorittamista...

TREENI 30.1

maanantai 14. tammikuuta 2013

Namuja prkl!

Pikkuhiljaa saatu taas omat treenit alkuun. Oma angiina, kuopuksen parvorokko ja kaikki muut lenssut vähän hidasti tahtia. Koirat sentään ovat olleet tervenä, Stella kävi hierottavanakin eikä mitään suurempia ongelmia ollut.

Vihdoin ja viimein myös kauan kaivattu namialusta saapui, tulliselvityksenkin jouduin tekemään. Yllätyin tiedosta ettei tullin listoilta löydy tuotetta kauko-ohjattava namialusta koiralle. Pari päivää olen nyt tuota härpäkettä ihastellut, enkä ihan ota selvää onko se uhka vai mahdollisuus. Onhan se ihan pätevä laite, mutta mun reaktiokyky ja se, että koira on signaalin tiellä/tappaa laitteen ahneuksissaan asettaa pieniä haasteita. Jatkossa kun tilaa on enemmän, täytyy laittaa laite kauemmaksi suoritettavasta esteestä. Luukun aukeemisesta kuuluu myös yllättävän kova ääni, mutta eipä se haittaa. Kyllä siitä vielä hyvä tulee!

Kaivoin kamerasta jotain treeniä, mitä on viime aikoina tullut kuvattua. Viimeksi tein keinutreeniä Stellan kanssa ja jo jonkun aikaa onkin pohdinnassa ollut suoritus keinulla. On-off tarvis vahvistusta mutta toisaalta oon miettinyt jätänkö sen kokonaan pois. Saapi nähdä!



tiistai 1. tammikuuta 2013

Tilastot

Tilastomatematiikka oli mun vahvuus lukion pitkän matikan loputtomassa suossa, niinpä mun on PAKKO tehdä nollaprosenttitilasto (nollat/startit) vuoden 2012 kisoista.

1 luokka: 3/7      42%
2 luokka: 3/6      50%
3 luokka: 7/33    21%

Eli tästä on varaa parantaa! Viikonloppuna kisasin Vantaalla. Kipeenä ei kyllä ihan kantsi kisata, mutta ajatus kotiinjäännistä oli niin tylsä. Kuumeen sain laskemaan ja eikun matkaan. Onneksi Kaitsu tuli mukaan, meni Jumboon shoppaamaan...Stellalla oli hauskaa, mulla myös mutta se viimeinen isku omassa ohjauksessa puuttui. Tulokset HYL+ HYL + 5.  Vitonen tuli kun törmäsin putkeen, kaikkee sitä sattuu ja tapahtuu tässä matkan varrella. Aika olis riittänyt näissä massakisoissa muuten kolmen sakkiin eli eipä tässä auta jäädä murehtimaan. Hyllyt tuli samoista jutuista kuin ennenkin, Stella lähtee mun sivuttaisliikkeeseen herkästi ja ajautuu hypyn ohi ja toinen juttu mikä tarvis muistaa, on pitkä laukka-askel, jos en kerro ajoissa suunnanmuutoksesta niin se voi olla jo myöhäistä.

Tänä vuonna jatketaan harjoituksia, toivotaan terveyttä ja hyviä fiiliksiä! Jotain uuttakin on luvassa, ilmoitin itseni kasvattajan peruskurssille, ihan yleisestä mielenkiinnosta ja tiedonjanosta. Eikä sitä toisaalta tiedä mihin tässä vielä vuosien saatossa innostuu.