lauantai 23. heinäkuuta 2011

keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Treeni-intoa

Ensiksi, pitäis varmaan vaihtaa blogin nimeksi "Agilityn treeniblogi" tms, kun päivitykset pyörii saman aiheen ympärillä. Kyllä me oikeesti muutakin tehdään kun treenataan keppejä. Oikeesti. Mutta tällä hetkellä agin treenaaminen on vaan niin kovin hauskaa että siitä tulee (turhiakin) joristua. Stellan pentuaikana mietin useammin kuin kerran, mitä tästäkin mahtaa tulla, menee hyvä agikoira hukkaan (todennäköisesti!) mutta jotenkin on sutvittu tähän pisteeseen, että jopa möllejä huomasin miettiväni. Hullua! Treeni-intoa lisää pääsy koulutuksiin, syksyllä olis tarkoitus päräyttää Elina Jänesniemen tekniikkakurssille ja elokuussa parina iltana ATT:lle möllitasoisille koirakoille suunnattavaan treeniin. Tänään bongasin ilmon, ja samantien tuli vahvistus että mukaan mahdumme. Huippua!

ps. Vaikka menis hyvä agikoira hukkaan, ei se haittaa. Stella on mun ihkuraksupoksu.

keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Aamun treeni

Ajattelin nyt kesällä käydä treenaamassa torstain kisaavien ryhmässä, tarkoitus on tehdä lyhyttä treeniä pienillä estemäärillä. Ja kerran kuussa kisanomaisesti rataa. No, eiköhän viimeksi ollut se kisanomainen rata. Ensimmäinen kerta kun tehtiin pidempää pätkää, olihan se ihan mielenkiintoista. Hyppykiemurat meni yllättävän hyvin, valssit, takaaleikkaukset ja ainakin suunnittelin yhteen kohtaan päällejuoksunkin, tiedä sitten miltä se oikeesti näytti :D Mutta aaaargh mitkä kontaktit! Juoksi täysillä läpi! Ja kepeillä takkusi...niitä en edes jäänyt korjaamaan kun ollaan vallan ohjureita käytetty. Muutenkin oon miettinyt mikä kepeissä mättää kun hallilla tekee ne hienosti ja kentällä menee sekasin. Alussa ja lopussa olen sit ohjureita pitänyt, helpotukseksi.

No, tänään tein aamusella kontaktimuistutusta ja keppejä ilman ohjureita. Kepit meni hienosti ilman ohjureita eli niitä ei enää ainakaan rutiinisti enää käytetä. Kontakteilla ajattelin nyt ottaa askeleen taaksepäin ja palata aina palkkaamaan on-offista. Nyt ainakin sujui ihan ok, saas nähdä miten ens kerralla.