tiistai 7. syyskuuta 2010

Stella 5kk

Niin, on tainnut tämä pikkumusta jäädä toistaiseksi vähälle huomiolle täällä blogissa, mutta tosielämässä on kyllä niin läsnä kuin olla ja voi. Stella täytti juuri 5 kuukautta, kolme niistä on viettänyt perheenjäsenenämme mutta tuntuu kuin se olisi ollut meillä aina! Jonkinlaista treenipäiväkirjaa olisi tarkoitus tännekin pitää, mitä ollaan milloinkin tehty ja miten onnistuttu...

Arkitottelevaisuutta ja kauniita käyttäytymissääntöjä vahvistetaan aina sopivan tilaisuuden tullen, temppuja reenailtu ehkä hiukan tulevaa(?)agiuraakin silmälläpitäen ;) Pikkuhiljaa pitäisi miettiä valmiiksi miten mitäkin haluaa opettaa ja missä järjestyksessä, ajatuksia ja ideoita on, mutta ne pitäisi saada ulos päästä käytännön tasolle. Stellaa on kyllä huisin hauska opettaa, se tekee mielellään, yrittää täysillä ja antaa kaikkensa <3



-Sanna-

torstai 2. syyskuuta 2010

Rähmällään Raaseporissa, osa 2

28.8 Raaseporin kesä-agilitycup 3. osakilpailu



Olipas siinä rata. Alkujärkytys oli melkoinen, pitkähkö kisatauko ei ainakaan helpottanut kuvioiden mietintää. Ratojen ensimmäiset esteet ovat meillä usein olleet hankalia, onneksi nyt sentään sai homman käyntiin vähän paremmin. Eipä tuosta silti jälkipolville kerrottavaa jäänyt, molemista starteista hylsyt (väärä este).

Omat haasteet kulminoituvat lähinnä tuohon kontrollin puutteeseen. Etenkin suunnanmuutoksissa Frida lähtee usein lapasesta ja etsii jotain ohjaajaa kiinnostavampaa asiaa kentältä. Walspa on walspa mutta saisikohan tuota paremmaksi treenaamalla enemmän esim. lelu kädessä? Oma ohjaus on aika kömpelöä mutta kaipa tuo koira on jo siihen hiljalleen tottunut.

Molemmilla radoilla hylsyt tulivat esteen 10. jälkeen. Toinen yrittämä oli aika koominen esitys ohjaajan osalta. Rentoa kisasuoritusta haetaan mutta voisihan sitä edes vähän funtsia rataa ennen omaa suoritusta... Mukavat kisat jokatapauksessa. Seuraaviin kisoihin ei ole kiire ennen kuin saadaan hyvä harjoittelujakso alle.
-Kai-